Falsterboshopping

Var först ute i stallet på förmiddagen och körde lite mental träning med Lena. Hon fattade snabbt vad jag ville att hon skulle göra i övningen och det såg ut som om hon tyckte att det var roligt.
Därefter lasttränade jag och Sandra med Crystal. ´Vi kan nu stänga både framför och bakom henne utan problem. Det går framåt med stormsteg.

Vid lunch åkte Emmy jag och Fredrik ner till Falsterbo för att idka lite seriös shopping. Det blev en ny magplattegjord, nya ridbyxor (jag köpte ett par i storlek 36 :O och de sitter som en smäck), ett nytt tävlingsschabrak som är lämnat till brodyr och två olika tröjor. Emmy shoppade också och det var spännade att se vad som fanns att hitta denna gången. Anledningen till att vi åker ner så här tidigt för att det fortfarande skall gå att hitta det vi söker, kommer man senare i veckan kan det redan vara för sent.

På kvällen åkte jag tillbaka till stallet tillsammans med Maria, min fd medryttare till Hisan. Hon var nere på besök och hon ville gärna rida. Jag lånade Berra och vi tog en liten tur tillsammans.  Hisan såg fin ut och Maria tyckte att det var trevligt att få rida honom igen. Berra var på spunk humör och drog sönder en uppbindning i stallet. Under ridningen var han först motsträvig men mot slutet att ritten lossnade det och han blev jättefin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0