Bus i hoppskogen

Red ut med Jenni och Berra. Vi skulle ta det lite halv lugnt eftersom jag befarade att Hisan hade lite träningsverk efter måndagens övningar. Passade även på att testa det raka bettet på honom. Han var lite tveksam till det men allt eftersom verkade han tycka om det. Det funkar bra som vardagsbett och det är bra att kunna växla mellan olika mundelar.
På hoppskogerundan är det mycket skritt och det passade oss bra. Sedan blir det bus också och det tackar vi ju sällan nej till. Själva hoppandet är häller inte så blodigt som det låter. Det är två nedfallna träd på högst 40cm men de är kul att skutta över dem. Sedan finns det 2 olika stenmurar, man måste skritta över båda och de är knappt att hästarna behöver lyfta på benen för att komma över.
Hisan och Berra tyckte att det var super kul att skutta och få spränga fram i skogen.

Efteråt gick Jenni och jag en sväng med damerna. Jag var mycket nöjd med att Karin lät sig fångas efter ytters lite fintande. Kanske är jag på väg att komma henne mer in på livet. Det har tagit lång tid i så fall. Karin var lite varm i benet men hon hade blivit jagad innan på dagen så det var nog därför.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0