Med ljusets hastighet

Idag hade jag helt missat att jag skulle på middag på kvällen med jobbet... dålig planering det här Ullis...*skäms*
Eftersom jag ändå hade planerat taskigt så var det bara att läga på ett tjog kol och se till att det som skulle göras blev gjort.

Dagen började med ett samtal med veterinären och en diskussion om hur Hisan eventuellt skulle fortsätta att behandlas. Det slutade med att vi bestämde att Hippotrim kuren skulle fortsätta i ytterligare 5 dagar i samma intensitet...Det blir till att stiga upp tidigt i morgon också med andra ord. Men det är bättre att behandla bort den så ordentlt som möjligt så att vi för hoppningsvis slipper den för all framtid sedan.

Jag hade även planerat in ritt av Sir Remington så det hanns också med. Vi var först ute och joggade på slingan. Han var lika fin som vanligt och gick i en rund och djup form. Jag lekte lite md öppna och sluta i både skritt och trav på rakt spår. Därefter blev det en liten genomkörare på böjtspår i volten. Sir tyckte att öppnan och slutan på böjt spår var jobbiga men inte oöverkomliga. Överlag var han mycket mjuk och fin.

Innan kvällens middag hann jag även med att mata hästarna hos Annette och att hälsa på Lena som i och för sig fick minimal uppmärksamhet.

Jag hann dessutom med insläpp hos Hisan och att medicinera honom. Han tycker att jag är superjobbig just nu som bara vill ge honom äcklig pasta i munnen och dessutom kletar på en annan äcklig sörja på hans inkar med start igår.

Därefter hann jag faktiskt med att åka kommunalt in till Malmö för en middag på La Couronne... mums.
För att en gång för alla ta kol på eventuella myter om att jag kunde utföra allt detta rent omännskligt fort kan jag avslöja att jag gick tidigare från jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0