Placering dag ett av två

Idag började vi tävlandet med den andra ryttarinnan.

Det gav utdelning direkt då Hisan blev placerad som sexa i 1.10 och fick vara med på prisutdelningen. Med tanke på hur det kändes på tävlingen på Ribban förra helgen så hade jag på känn att det skulle går bra.



I väntan mellan själva klassen och prisutdelningen som inte var så hemskt lång buffade Hisan på mig ideligen för att tala om att sadeln skulle av. Den signalen har jag lärt mig nu.



Jag är en mycket stolt ägarinna måste jag säga.

I en och tjugo hade vi otur med att något ekipage strax inna lyckades tappa en sko och fick sin start flyttad. Detta missade vi att uppmärksamma och därför fick ekipaget kort tid på sig att komma i ordning på framhoppningen. Stress är aldrig bra det är jag den första att skriva under på, så resultatet i 1.20 blev tyvärr en utbrytning och ett nedslag.



Turligt nog har vi en chans till i morgon då ekipaget är anmält till ytterligare en 1.20. Jag har på känn att det kommer att gå super.

Hisan skuttade sedan ut i hagen när han kom hem och såg inte det minsta påverkad ut av tävlandet. :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis, vad roligt!!!

Men attsingen vad SEG/LAT han är. Man vill liksom ge honom en spark i häcken eller två.

2010-05-23 @ 13:10:01
Postat av: Ullis

Jo, han är förbaskat lat när det gäller jobb.



Det är bekvämt att vara lat tycker Hisan. Jag har ny dressyrträning inboka för Jari innan nästa tävling så jag hoppas att vi kan komma pyttelite närmare en Hisan som bjuder fram mer självmant då.

2010-05-23 @ 19:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0