Hunnit med en hel del

Idag har jag lagat taket på släpet. Det blev rikigt bra för att vara en snabbfix. Lite syns det men det gör inget. Jag hade behövt en slipmaskin för att få det jämt. Jag har en sådan men den var här hemma så denblev inte använd.

Sedan fick jag hjälp med tömkörningen av lilla idag också. Jag tror att jag kommer att kunna tömköra henne själv om bara någon dag. Det går framåt med stormsteg.

Därefter red jag igenom lördagens dressyrprogram i ridhuset. Det regnade massor men oavsett är ridhuset det bästa stället om man skall rida dressyrprogram.
Hisan var superfin idag men han tyckte att det var en bra idé att liva upp stämningen lite genom att skygga varje gång vi red förbi ett ställe med ett suprör på utsidan av ridhuset i och med att det lät massor när det regnade. Nåväl... förutom detta var han som sagt fin. Jag hoppas att han kan vara lika fin på lördag. :)

Därefter kom massören till Hisan. Han hade faktiskt inget att anmärka på denna gången. Fin muskulärt och inget som var stelt eller satt fast. Han käns super så det stämmer ju bra med min känsla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0