Landsvägskörning

Igår vilade Hisan men i stället gick jag ut med Lilla och lät henne bekanta sig med landsvägen. Där skall hon spendera mycket tid framöver.

Hon vinglade lite först men gick sedan fram fint. Jag lät henne trava lite också... med mig flåsande i hasorna på henne. Jag vill lova att det såg kul ut till en början. Hon tittade skeptiskt bakåt mot mig och hade hon kunnat prata hade hon nog frågat mig om vad jag sysslade med där bak.
Hon beslutade sig snabbt för att det tydligen inte var något kontigt och travade på så fint. Hon saktade sedan av på mitt röstkomando med en lite kram i tömmen. Så duktigt.


Bilden är från idag då vi gjorde samma sak.

Hisan och jag har hoppat. Jag var till en början mycket off efter jobbet och kände mig urkramad och orkeslös.
Till en början och under markarbetet först var jag totalt oinspirerad men när vi sedan började hoppa kändes det mycket bättre.

Vi hoppade räcke med vatten under på diagonalen. En linje längs långsidan med tre räcken. Tre språng mellan de första och två till det sista. Det var långt på tre språng och kort för de två.
Slutligen hoppade vi även en trippelbarr som stod längs den andra långsidan. Vi värmde upp genom att hoppa trippeln som var ombyggd till en svinrygg.

Hisan var rikigt taggad och hoppade super. Jag kände mig också taggad. Nu är vi alltså redo inför helgens kommade fälttävlanstävling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0