Ofrivillig miljöträning

Idag har jag och Lilla haft ofrivillig miljöträning.

Jag spände för Lilla själv och gav mig ut i och med att hon var så lugn sist så tänkte jag att det skulle gå bra. Och det gjorde det också. Det gick förträffligt rent ut sagt.

Vi svängde ut på vägen och in till Warren-Haistings. Sedan gav vi oss in i parken och snirklade lite innan vi kom tillbaka till W-H.

En liten bit travade vi till och med och hon skötte sig suveränt.

Väl tillbaka i W-H hade ett gäng hippologer kommit dit för att ha inspark. De hade parkerat cyklar och bilar överallt, stojade och stimmade. Det i samband med vattenpölar gjorde Lilla lite ängslig.
Hon vände runt och ville inte gå förbi där hon kände sig trängd av folket. I stället gick vi runt dem. Lite lättande framdel och lite istadighet fick jag känna på.

Men så snart jag smackade gick hon fram och så fort vi passerat dem lugnade hon ner sig på studs.

Hon är riktigt vettig! Det gäller nog bara att inte pressa henne för mycket i och med att hon är så duktig och cool.

Därefter red jag Hisan i ridhuset. Himlen öppnade sig precis när jag satt upp även om jag hade velat rida ut i kväll så fick det bli som det blev. Blöta vill vi inte bli.

Hisan jobbade på bra och trots att det sprangs och stojades både i och utanför ridhuset så fungerade han över förväntan.

Jag red mycket flytta framdel och bakdel. Öppna och sluta i alla gångarter. Det blev till slut så bra att jag fick tag på honom i högergaloppen. Efter ett samlat varv bröt vi träningen då jag ändå hade hållt på i 40 minuter och nu när det ändå lossnade ville jag premiera det.

Igår blev det supersent i stallet.

Jag kom hem från två dagar i stora staden STHLM med jobbet. Jag måste säga att jag saknat storstadspulsen. Jag är stadstjej innerst inne. ;)

I vart fall hann jag med en kort, kort ridtur i ridhuset innan all ork rann av mig igår. Hisan var fin och hade vilat på tisdagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0