Blandat...

Idag har jag hunnit med mycket. Jag har haft en dags semester för att kunna åka med Lilla till veterinären med hasen. Bilderna var ju rena sist men svullnaden är inte borta så nu åkte jag till ett annat ställe... och vad hittade vi om inte massor av benbitar. De satt på två olika ställen och dessutom hyfsat illa till. Något alternativ till operation finns inte utan det blir till att åka upp till Hbg med henne. Troligvis har jag redan en tid till på onsdag.

Lilla skötte sig prickfritt och fick dessutom prova på att bli longerad för första gången.

Båda hästarna blev sedan ompysslade av hovslagaren innan Hisan fick följa med mig på dressyrträning.

Jag var inte helt på top kände jag då jag inte fokuserade på rätt grejer.

Hisan var till en början lite motig i formen. Inte alls som tidigare då han var allmänt motig utan bara lite. Det är en förbättring bara det.

Allt eftersom lossnade han fint och kändes super. Vi red mycket skänkelvikningar längs diagonalen. Mot slutet la vi in en volt på mitten.

I galoppen blev det små volter i den större volten. I höger blev Hisan lite sur då han fick sätta sig lite. Inga allvarliga protester men lite måste man ju tala om att det är jobbigt.

Han går i vart fall från klarhet till klarhet. Med jobb i vinter är jag övertygad om att vi kan göra fina resultat till våren även i LA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0