Isigt

Jag blev grymt irriterad på förra inlägget. Det var ju formaterat... men icke. Eller så var det jag som snurrade till det. Inte helt otrologt. Jag har i vart fall inte orkat med bloggen bara för att jag var så sur på det. :)

I lördags följde Emmy med ut till stallet igen. Vi var ute i ungefär 40 minuter i skritt med båda hästarna. Jag kan avslöja att det var kallt som bara den. Vi ett tillfälle travade vi förbi den läskiga gödselstacken.



Det är helt lönlöst att försöka träna Lilla hemmavid just nu. Det går inte att göra något vettigt alls.

I söndags skrittade jag henne själv. Vi skrämde ett par halvblod när vi komm skrittande på galoppbanan och hjulen skar ner i isen. Lilla rörde inte en min.

Hisan gick dressyrpass i ridhuset. Det låg lite bommar ute så jag passade på att göra voltarbete över en galoppbom.
Det var lite spännande att hålla koll på öppningen då det inte var den ordinarie som användes utan en av de andra då den yttre pysdörren tydligen hade problem med minusgraderna.

Hisan slappnade av fint till slut när han hade kollat in dörren klart.
Han är i så fin form att det är helt galet just nu. Jag tror att jag har skrivit det tidigare. ;)

I måndags hade jag annat för mig och var därför hästfri.

Igår var sviterna efter måndagens galej betydande och därför vilade hästarna. Jag somnade nästan omedelbart när jag hade satt mig tillrätta i soffan.

Idag hade jag tänkt att gå en promenad med Lilla men strax innan jag slutade jobba drog det in ett snöoväder... allt som har med snö att göra är oväder men om jag skall vara ärlig kom det bara lite snö. Dock var det tillräckligt för att jag skulle halka omkull med cykeln.
Alltså var det inte direkt tillrådigt att gå ut och gå med en obroddad häst. Irriterande kan jag tycka.

Hisan fick komma iväg till ridhuset för lite markarbete. Det är tänkt att vi skall hoppträna i morgon så något fick han göra.

Vi fokuserade på galoppen idag. Det blev mycket bra och jag fick ihop honom fint. Som sagt formen är suverän just nu. Synd bara att det är uppbyggnadsfas och inte tävling som gäller för tillfället.

Kommentarer
Postat av: Rebecca Joli

Lina är oxå superfin just nu! Hoppas det håller i sig både för henne och Hisan tills det är tävlingsdags! :)

2012-02-02 @ 07:57:12
URL: http://jolisporthorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0