En världsstjärna på besök

Idag har jag sett GP hoppning på Flyinge. Evenemanget gästades dessutom av Rolf-Göran Bengtsson som inte direkt gjorde det sämre.
 
Han hoppade ett sto som inte hette La Silla i efternamn och han levererade. Nolla i grunden och två ner i omhoppningen. Det räckte till en 6:e plats.
 
Men oavsett nedslag syntes det tydligt vem som besatt mest rutin och vem som var kung i kväll. Han sitter bara blickstilla på hästen och den hoppar som bara den över alla gigantiska hinder. Tänk om jag hade kunnat rida bara ens lite i närheten av det...
 
 
Jag hoppades att kvällen skulle ge inspiration och om den gav det. Så kul det är att se världstjärnor live och så nära en vardagskväll i ruskiga mörka november.
 
Innan showen hann jag rida Hisan en kortis i ridhuset. Det var mindre hästar där i kväll och mindre kvavt så luften var lite bättre. Hisan var fin men jag hann inte riktigt rida igenom honom. Det får va helt enkelt. Jag får hoppas att jag får igenom honom ok på framridningen på fredag.
 
I morgon skall han vila för jag skall träffa ett gäng kusiner på kvällen. Det skall blir superkul och det är bra med omväxling.
 
Lilla vilade idag också. Massören som skulle ha kommit var tyvärr sjuk så vi får skjuta på hennes behandling. I morgon hoppas jag på att hinna skritta henne en kortis i vart fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0