Snart slut

Året går mot sitt slut. Det är redan vecka 51 så det är inte så många dagar kvar. 
Någon fullständig summering kommer jag inte att göra än men en lite tillbakablick tänker jag bjuda på.
 
I slutet av förra året tänkte jag mig att det skulle bli ungefär så här:
 
Lilla skall köras in med "vanlig" vagn och skolas i kördressyr. Hon skall också bli stabil i formen under sadel och lära sig grunderna i dressyr. 
Vi tränar också vidare på ovalen och ser vart det leder. Jag har inte bråttom att starta henne i lopp. Men troligast kommer hon till start under 2013. 
 
Hisan och jag skall traggla vidare på 1.20. Att sätta upp 1.30 som mål vågar jag inte, men vi får nosa på höjden på träning. Målet i 1.20 är felfria rundor. Jag skall heller inte trilla av så mycket. 
I dressyren vill jag klara de där 60% i LA. Vi får traggla på med det också. 
I fälttävlan vill vi vässa våra resultat i debutant. Framför allt är det dressyren som skall vässas. Ett bra resultat där är avgörande för hur resten skall bli. 
 
Men mitt främsta mål är nog att kunna fokusera lika mycket på båda hästarna. Först då kan det bli bra. 
 
Året som har gått har inte alls blivit som jag tänkte mig i slutet av förra året. Men saker blir sällan så som man föreställer sig.
Vad jag kan säga är att Lillas resultat ligger närmast målen. 
 
Hon har startat under 2013 och har tre 5:or i raden. Det är inte illa. Riktigt hur slutklämmen blev på hennes startande under året är jag ju förstås absolut inte nöjd med. Men nu är det så det är. 
Vi jobbar dessutom hårt på den där grundläggande dressyren under ryttare med henne så vi har ju kommit en bit på vägen där.
 
För Hisans del skulle jag nog säga att det är platt fall när det gäller mina mål. Men här får vi nog anse att det var benbitens fel och det var bra att den gav sig till känna. 
Den Hisan jag har idag är en helt annan Hisan än före innan vi upptäckte den, och i morgon skall jag hoppa honom för första gången sedan operationen. 
 
Jag har definitivt lärt mig massvis under 2013, mestadels den hårda vägen men all lärdom är nyttig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0