Vi var lovade blidväder...

Men så mycket bättre har det inte blivit. Ok, det är inte -10 just nu men det snöar... massor.
 
Jag hann ändå med att göra lite vettigt idag.
 
Jag var inne på Jägersro och red. Lite sur är jag på mig själv efteråt för jag har försnillat min ena windstopper-vante. Illa... hittar jag inte den på onsdag när jag skall in nästa gång så får jag införskaffa ett nytt par. Det var inte riktigt enligt plan. Hisan måste nämligen ha ett nytt vintertäcke. Fodret har rämnat i det han har.
Ridningen gick bra där inne om nu undrar. ;)
 
Därefter körde jag Lilla. Jag hade tänkt köra på täkta banan, men jag fick inte upp mer än en dörr och då går det inte att komma in där med vagn.
Det fick bli travrakan i stället som i och för sig var fin för dagen. Helt platt är den ju och så ett rejält lager snö på. Man hörde inte ens Lillas hovslag när hon sprang.
Några större hastigheter lät jag inte henne komma upp i utan vi körde 10 intervaller i maklig jogg. Alltså inte fortare än att en ridhäst hade kunnat hänga med oss i trav.
Fart dödar ju och även om underlaget var ok var det inte bra nog för snabbjobb.
 
Jag var inte så särskilt sugen på att rida efteråt men tänkte att jag inte fick ge efter för latmasken och begav mig till ridhuset.
Hisan var fin. Inte helt samlad men mjuk och fin. Jag red nog effektivt i 30 minuter.
Jag börjar känna mig sugen på att ta tag i dressyrträningen igen. Jag skall bara fundera ut när jag har tid. Just nu är det ett hinder faktiskt.
 
Jag har även satt ihop en film med bra gilmtar får 2012 för att sporra och inspirera. Den kommer upp lite senare när den är färdiguppladdad. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0