Onsdag och torsdag

Joggade Lilla en sväng i gårkväll. Det höll upp att regna just då men det värsta med att köra travhäst att att man sitter i en låg vagn bakom och då blir man skitig kan jag lova. Jag fick lera överallt över mig, blä.
 
Lilla joggade i vart fall en mil och var mjuk och fin med en fin kontakt.
 
Hisan skulle trimmas men eftersom det är nordiskt mästerskap på gång på Flyinge i både hopp och dressyr var det svårt att hitta ett bra ställe att rida på. Jag försökte i Warren-Haistings men eftersom det hade regnat och regnade medan jag red så var underlaget på gräset där riktigt kass. Halt och dant.
Hisan var inte alls vän med det. När vi red på spåret runt var han fin men han var minst sagt jobbig på gräset. Det känns ju inte lönt att brodda för en liten runda där. Vanligtvis trivs han ju väldigt bra i parken så jag blev lite överuplad över hans åsikter. Sedan gillar han ju verkligen inte regn heller så det kan ju ha spelat in.
 
Idag har jag varit inne på Jägersro med Lilla och kört provlopp. Vi blev störda två gånger under loppet av samma ekipage dessutom så det gick ju inte allt för lysande rent resultatmässigt. Däremot gjorde Lilla ett fint jobb på banan så jag är inte missnöjd med henne.
 
Hon är anmäld till start igen nu i Danmark nästa vecka. Vi kör samma koncept som sist. Lars Lykke kör och vi fick samma spår. Hoppas på lite tur då.
 
Hisan har vilat men badat och fixats inför morgondagen då han skall medverka i SRNC här i Lund. Han skall gå grundomgången i dressyren som är en avdelningsridning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0