Riktigt nöjd

Idag har jag varit inne på Jägersro med Lilla. Första ordentliga jobbet för henne nu om man bortser från jobbet på Jans bana förra veckan. Det blir ju lite annat upplägg med olika banor beroende på de olika bankropparna. 
 
Idag fick hon gå vad hon ville med bara lätt drivning med smackningar på upploppet.
Hon gick iväg bra och jag klickade henne 30-fart, lite avstannande på slutet. 
 
Uffe var lyrisk efteråt och tyckte hon såg super ut. Hon kändes faktiskt kalasfin. Hon kommer snabba upp sig mera med ytterligare ett par jobb och med hästar runt om och kanske också med en bättre kusk. 
Jag skall fundera lite på hur snart vi skall ut i provlopp. 
 
Jag galoppjobbade också en häst åt Uffe. Det är kul att få rida lite snabbt igen. Jag hoppas också att jag kan få till lite form själv genom att rida lite mer (ego). ;)
 
Hisan och jag har varit ute på tur också när vi kommit hem. Det blev årundan igenom och Hisan var än mer avspänd mot förra veckan även om det är en bit kvar till avslappnad. 
Det händer en massa ute i terrängen just nu. Flyinge skogar ner och ån har alltid varit lurig om Hisan tillfrågas. Så fort vägen viker av från vattnet slappnar han av. 
Sommartid när vi rider ut mer brukar han kunna gå där avslappnad, men det är samma visa varje år. Det är bara att vara positiv och låta honom titta så kommer avslappningen.
 
Så allt som allt är jag mycket nöjd med hästeriet idag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0