Busy Monday

Idag har Lilla fått nya pjux. Och träffat massören. Lillas omdöme löd att de snedheter som hon haft tidigare är instort sett borta. Lite hade hon kvar i bäckenet men jämfört med tidigare så var det bara lite lite. Jag tycker att man märker det på henne när man jobbar henne också. Det är stor skillnad. Hon börjar bli jämnare bak också. Muskulaturen är nästan jämn, det är bara lite skillnad. I våras var skillnaden gigantisk.
 
Hästarna fick en ny stallkompis idag också. Stallägaren har hittat en ny häst så nu är det fullt i stallet igen. Det gläder mig verkligen. Men det blev ju en del skrikande och fixande mellan hästarna när de nosade på varandra. Lilla och den nya var relativt lugna. Lilla blev i och för sig till sig och brunstade en massa men mer än så blev det inte. Den nya madammen, som dessutom var en rödtott, skrek och hade sig mot Hisan. De står i boxarna bredvid varandra. Hisan fattade inte så mycket av det där med ston och hormoner i vanlig ordning. Ihopsläpp väntar vi med till helgen. Men bara att stå i samma stall och nosa genom galler brukar vara en bra grej för att få ordning på rangen. 
 
Hisan fick en kort tur i padocken. Underlaget var verkligen kass idag. Det kändes som om de kört med maskiner där för det var väldigt kompakt. Dessutom blåste det sjukt mycket så därav det korta passet.
 
Jag har varit hos min sjukgymnast idag. Hon låssade på spänningar i min högra höft som jag har haft lite bekymmer med. Det verkade lovande under ridningen idag. Det gäller att hålla hoppet uppe.
 
Nu skall jag peppa mig med filmerna från helgens hoppning innan det blir kväll på riktigt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0