Hisans tävlingsdag

Det blev en fullskalig tävlingshelg den här helgen.

Tydlingen är det ett vinnande koncept. Liksom sist när jag red distans på lördagen och hoppade på söndagen så blev det två rosetter igen.

Planen för dagens tävlande gick inte helt i lås. Jag hade tänkt hoppa både 90cm occh 1m. Jag var riktigt taggad inför detta men dels var det lite för varmt för att låta Hisan stå och vänta i släpet mellan klasserna, och så har jag ett flyg att passa nu i kväll som jag inte får missa.
Så det säkra före det osäkra. Men framför allt för att jag inte vill utsätta min tävlingskompis för att stå i ett kokande släp ett par timmar en av årets varmaste dagar. Tävlingar kommer det fler.
Min strategi inför nästa tävling blir att enbart anmäla till 1m. Då kommer det ju inte vara något snack om saken utan det kommer att bli start i den klassen.
 
Alla avstånd stämde idag utom mot sista där jag forcerade lite och vi fick omtramp. Jag hade full fokus på att ha kul och rida ytter bak. Energi i ytter bak helt enkelt. Och det fungerade.
90 cm käns simpelt så det är rätt att rida högre klasser nu. Jag har kommit över första tröskeln på vägen tillbaka. Nu är det enbart tiden som kan vara emot oss.
 
 
 Lilla hade välförtjänt vila idag. Det ser ut som att hon har tagit gårdagens start bra. Oavsett är vila inplanerad fram till onsdag för hennes del.

Hisan får vila i morgon och skall sedan trimmas av min medhjälpare på tisdag.
 
Jag hoppas på fortsatt fint och varmt väder. Det gör underverk för mig. Och dessutom är det ju Falsterbovecka att tagga inför.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0