En lördag med lite märklig planering

Igår blev min stallvistelse lite märklig. Jag hade nämligen planerat in ett besök på MaxLab4 här i Lund. Det är ett helt nytt laboratorium som ligger ganska när där jag bor så så klart var jag nyfiken på vad de sysslade med där. Det var intressant att lyssna på vad forskarna berättade, och det är kul att inte alltid syssla med hästgrejer.
 
På förmiddagen åkte jag ut och gjorde stallet. Jag hann också med att rida Lilla innan jag åkte hem en sväng. Lilla var bra mycket lugnare när hon fick gå två dagar i sträck. Vi tog samma runda båda dagarna, bara åt olika håll.
På eftermiddagen åkte jag ut igen och då blev det Hisans tur att trimmas. Att det blev ridning av honom rätt sent var faktiskt bra. Det har varit tävlingar på Flyinge och utebanan har varit framhoppningsbana så jag hade inte kunnat rida där tidigare på dagen ändå. Nu funkade det fint. Hisan svarade bra och jag fick honom dit jag ville. Han levererade fina byten i galopp och det kändes väldigt hoppfullt. Jag själv försökte koncentrera mig på sitsen. Att sitta upp, ha mjukglass i armbågarna och så att spännna mage och rumpa så det står härliga till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0