Summering

I onsdags vilade Lilla. Det var planerat i och med Görans besök dagen innan. Hisan gick ett lättare pass i ridhuset  då vädret inte kändes på topp för att rida utomhus. Trist då det är vår men i april kan man aldrig lita på att det är fint.
 
I torsdags motionerades Hisan av min medhjälpare. Själv körde jag Lilla en sväng i skymningen. 
 
Fredagen bjöd på vila för hästarna då jag hade annat på schemat. 
 
Lördagen bjöd på tvära kast i min planering. En representant från min gamla studentryttarförening LARS ringde på förmiddagen och berättade att de stod utan finalhäst till sin hopptävling på eftermiddagen. De undrade om Hisan kunde tänkas ställa upp på kort varsel. Det gick att pussla in i planeringen så efter att ha motionerat Lilla lätt i vagn och jag packat hennes prylar inför söndagens tävling så begav jag mig med Hisan in till Lund. 
 
Lilla bland vitsipporna
 
Hoppfinalen gick finemnag. Hindren låg runt metern med ett jokerhinder som sista på ca 1.20. Hisan skötte sig bra med båda finalisterna och sög tag i alla hinder på banan. Han var felfri på alla hinder förutom den här jokern som han lite nesligt rev med den första finalisten. Hisan är bra på att vara studentryttarhäst och båda finalisterna gjorde fina ritter.
 
Vi värmde upp inför finalen
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0