Våren som kom av sig...

Det är kallt, galet kallt. Inte nog med att det snöade under tävlingen i lördags. Jag och Hisan blev överraskade av ett snöfall som hette duga under uteritt i söndags. Hisan blev väldigt upprörd när han fick snö i öronen kan jag meddela. 
 
 
 
Eftersom vi blev överrumplade av det minst sagt kassa vädret avbröt vi ritten så snabbt det bara gick. Planen hade annars varit att rida en bra mycket längre runda. Nu är det utlovat bättre väder till helgen så vingård ta det då Instället. 
 
Innan snökaoset hann jag in till Lund med Lilla. Vi klättrade i backarna bredvid där jag bor. Lite udda att ta med hästen in till stan för att rida. Men faktum är att det är de närmaste backarna jag har att tillgå och i Norra Lund finns där väldigt fina anlagda ridvägar att nyttja. 
 
 
Gårdagen bjöd på vitt landskap utanför fönstret när jag vaknade. Snacka om måndagsångest... Jag hade andra planer än stallet för kvällen. Lilla vilade och Hisan reds ut av min medhjälpare.
 
Idag var det vila för Hisans del. Bara bra det för det var riktigt kasst väder. Lilla och jag skulade från regnet i ridhuset och ägnade oss åt skrittövningar. Jag passade på att inviga mina nya rainlegs också. De funkade bra så nu är jag ekiperade till kommande distanstävlingar. Hoppas nu bara att det håller tätt då bara därför. 
 
 
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0