Två dagar

Igår ramlade jag i sängen så fort jag kom hem. Inget inlägg blev skrivet med andra ord. Dock fick inte hästarna vila. Eller Lilla fick vila men inte Hisan. 
 
Jag red fornminne i galopp... eller en väg som ser ut som vägmärket för fornminne.
 
 
Vi började med stora öglor och gjorde sedan små. Efter ett fornminne bytte vi varv med ett flygande byte. Att ha en snillrik väg att rida ger både mig och Hisan fokus. Fokus är bra. Vill man trixa till den här övningen lite så lägger man bommar antingen på marken eller på sockerbitar på raksträckorna. Jag gillar fornminnesvägen.
 
Idag skirttade jag Lilla i ridhuset igen. Det pågick hoppträning där samtidigt så det kändes inte som en bra idé att trava runt. Mest för att vi inte skulle skrämma halvbloden som redan verkade vara något nervösa och delvis för att det var lite ont om plats för Lilla. Hon behöver space. Jag vill inte slita runt henne på små volter i trav. Då kan vi helre skritta. Skritt är bra och sliter inte så som att ramla runt för snabbt på snäva spår kan göra. Till helgen skall vi i stället rida ut. Då får Lilla komma till sin rätt i stället. 
 
Det kan kanske frysa på till helgen. Hoppas inte för då blir det tråkigt att träna igen...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0