Det kom snö

Igår snöade det. Men inte tillräckligt för att bli något bra ridunderlag. Jag red ändå ut med min kusin och hennes häst i Flyinge. Vi provade en ny väg som gick bort mot Revinge och Sanbymosse. 
 
 
1,5 mil i skritt blev det. Det tog 2h på ett ungefär. Superbra träning för hästarna, och bra för ryttarna att ha sällskap och kunna prata under tiden. Temperaturen gick upp medan vi var ute vilket ledde till en tjock dimma. Tur att det finns kartor att tillgå i mobilen för jag blev bra osäker på vägen där i dimman. 
 
 
Hisan vilade igår. Han hade ändå inte uppskattat en så lång skritt. Det är liksom inte hans grej. 
 
Idag blev det i stället tvärt om. Lilla vilade och Hisan fick hoppa små hinder i ridhuset. Det var mest för att jag skulle jobba med mina demoner i glasridhuset. Hoppningen gick bra men det blev för orytmiskt då Hisan var riktigt taggad och antingen sket i förhållningar eller tog dem för bra varvat med att han inte alls ville hoppa de små hindren lugnt utan mer rusa. Jag tycker att han ska ta det lugnt över 50cm hinder. De kräver inte samma galopp som högre varianter. Att ta det lugnt är en dygd. Jag hoppade ändå en bana med de små hindren och det var bra för mig att göra det i just det ridhuset med en springig häst.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0