Solig kväll ger mersmak.

Härligt med ännu en solig kväll. Det har vi ju inte varit bortskämda med. Det går att riktigt känna hur solen ger mer energi.

Idag kollade vi igenom hästarna. Karin var märkbart trött efter gårdagens lopp, hon tyckte att hagen var roligare och inte så intresserad av annat. Lena var som vanligt, lite knackig men inte halt, mest stel eller hur man nu skall säga. Vi kollade dessutom på Lillebror som tyckte att det var kul att han fick vara med och sprätte runt, tvärfin var han.

Jag red ut på Lena. Hon kändes mycket finare än hon såg ut vid kollen. Försökte rida lite lösgörande, det måste ju vara bra om hon kan avlasta sina dåliga framben lite grann i alla fall. Madammen börjar bli ridhäst på riktigt nu, hon är riktigt ridbar. Skillnaden blir uppenbar när man jämför med Lillebror, han är långt efter när det gäller det ridtekniska. 

Sedan var det Hisans tur. Efter att ha hoppat lite och spänt sig för en joggare som tydligen inte ville möta oss på stigen så slappnade han av fint och jobbade kanon. Det var bra uppvärming inför dressyrträningen i morgon. Jag kände mig lite kluven när jag red i skogen med dressyrsadel, hopptränset och så montéhjälmen, men det är väl så jag är numera. ;)

Jag kom hem till kvällsmat som sambon hade lagat. Underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0