Skritt är för mesar

Idag var jag ute och matade Hisan även på morgonen. Jag tycker ju inte att han har hålligt sig lika bra som jag hade hoppats i hagen under dessa två och en halv veckorna. Skall han nu dessutom börja motionera lite igen så får det bli mera mat.
Hisan tyckte nog att det var lite konstigt att jag kom så tidigt men han kom som vanligt till grinden och åt i fållan.
Efter jobbet var det dax för en liten tur i skritt, för att börja lite lugnt efter vilan. Hisan var mycket pigg och det märktes att han tyckte att det var kul att få göra något igen. Han var ändå mycket mer sansad än han brukar vara efter vila. Ändå bjöd han på lite skutt och galopp ibland. Jag red några varv på tippen och i backen upp gick det ju inte att bara gå långsamt...där skall man ju springa. ;)
Vi är förpassade ur stallet fram till fredag för att inte råka kontaminera travarna med Hisans Metacam, så vi håller till vid sommargästernas uppbindningsplats. Hoppas nu bara att det inte skall få för sig att regna. 
I morgon får vi sällskap av den något korpulente Iddi som skall röra på fläsket. Hisan kan nog liva upp det lite för honom.

Det verkar som om det kommer att bli tomt i stallet i vinter. Barfotafolket verkar ha fått tag på stall ute på Sandbymosse. Detta kommer att medföra att jag nog önskar mycket sällskap av Jessica ;) - jag vet att du läser detta, så det är bara att börja planera in, he he. - Jan är så dålig på att hänga med ut på ridturer.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Haha! Jodå, visst kommer jag=) Mer än gärna. Jag håller med om att Jan inte är så bra på att hänga med på uteritterna=D

2008-08-26 @ 15:58:39
URL: http://christerdotters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0