Ingen ridning för min del...

Idag följde Jessica med ut till det nya stallet. Jag skulle visa henne var allt fanns och så skulle hon få rida. Skall jag vara riktigt ärlig just nu så var det trevligt att mina muskler fick vila lite efter igår, plus att det är intressant att se Hisan riden av någon annan ibland.
Jag trädde dessutom in i den mycket obekväma rollen som "instruktör". Jag undrar om jag någonsin kommer att känna mig bekväm i den rollen när det gäller hästar??
I vilket fall brukar det ju gå bättre om någon står på marken och på minner en om små saker än om man sitter själv och nöter.
Jag passade också på att bara stå och kela med Hisan, och det är ju heller inte helt fel. Det är ju inte varje dag som man har tid att bara stå och mysa med sin häst heller.

I morgon blir det en häktisk dag. Jag skall börja jobba redan vid 7 och sedan skall CUL hämtas och Hisan och jag skall till Flyinge för att hoppa. Jag undrar så vilken som är den närmsta vägen dit... jag hittar ju inte så bra runt Torna Hällestad än...
Dessutom har jag anmält Hisan till löshoppning nästa torsdag på LCR. Och så är anmälan till jaktritten på Revinge den 8 november skickad.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Så dålig instruktör som du säger är du ju inte. Du ger mig en massa saker att tänka på, och det är jag jätteglad för=) Tack!

2008-10-07 @ 22:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0