Tävlingen som inte blev

Idag skulle jag ha åkt till Klippan för att rida andra delen av Allsvenskan Div II. Problemet var bara det att mina lagkamrater bestämde sig för att inte åka, anledningen var "stormen"!? Nog för att det hade blåst under natten men de största problemen fanns i Halland och längre upp längs med västkusten, dessutom hade den bedarrat. Så det var den tävlingen det... Jag hade hunnit lasta Hisan innan jag fick beskedet. Busiga Hisan tyckte att det var en superidé att kissa i släpet det första han gjorde när han kom in där. Så i stället för att åka iväg fick jag tvätta släp.
På ett sätt var det bra att vi stannade hemma. Det var ju ett förskräckligt regnade och en bra dag att vila Hisan just därför. Tävlingsdagen blev helt enkelt en dag i hagen. Jag tror faktiskt inte att Hisan misstycker.

Efter att jag hade kört tillbaka släpet till Vensville åkte jag in till Jägers för att med Lindahs hjälp knyta nya kontakter där inne. Jag vill inte lämna travet helt och det är möjligt att jag nu kan få hjälpa till att köra lite häst där inne ibland och kanske också rida någon häst. Inte allt för ofta dock... Hisan och sambon skall prioriteras mera.

På eftermiddagen var det stallmöte Vi var tre av 7 som kom. Bra uppslutning eller hur? Lite mer koll på hur allt fungerar där ute börjar jag få i alla fall. Jag har dessutom lyckats med att packa in alla prylar i mitt lilla skåp... men det är överfullt nu. Och en helt IKEA kasse med saker som jag skall göra mig av med har det blivit.

Kommentarer
Postat av: Jessica

<åh, vad kul att du kan fortsätta med lite trav trots allt=)

2008-10-06 @ 19:46:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0