Piia träning

Jupp, idag var det Piia som höll i det. Jag har nog sagt det förr men jag gillar att hon verkligen kör hårda pass med oss. Det är ju mening att man skall jobba när det är träning och både Hisan och jag behöver det... mest jag just nu. Jag måste verkligen ta tag i mig men just nu är jag på reservtanken så det finns lixom inte ork nog att ta tag i min motion också.

Tillbaka till träningen. Hisan var verkligen taggad i dag också. Men han känns lixom ändå inte framme utan mest springig. Precis som på tävlingen. Det ger dåligt utrymme för att kunna reglera honom. Mot slutet av passet fick jag mer koll och det känns som att jag då har kommit över det första springandet och till jobb... men det är typ en timme senare och jag vet inte hur många språng senare... och båda genomsvettiga. I vart fall är det possitivare än megamotiga Hisan som var innan.

Vi red först bommar i trav och sedan i galopp. Därefter utvecklades övningen med små hinder. Idag fanns ett smalt räcke med som vållade lite problem till en början. Hisan var uppriktigt rädd för det, men vi kom sedan över rädslan och kunde hoppa det i båda riktningarna.

Jag hade inte alls koll på mig idag utan låg fram med överlivet som vanligt. Det fick jag sota för när vi skulle hoppa den avslutande banan. Vi låg stort och jag ville att han skulle ta av, eftersom jag var dåligt med utan låg fram så var jag uppe vid öronen och vände. Det var ren tur att jag höll mig kvar. Därefter fick jag ett par dåliga anridningar då jag inte var med. Ärligt var jag dåligt med rent generellt. Jag är för stressad helt enkelt. Och inte bara över hästarna. Lenas fölning hjälper inte till att sänka stressnivån.

Jag får fundera på om jag inte får ta ledigt någon dag för det är nog lite för mycket stress för att det skall vara riktigt bra om jag skall vara ärlig.

Nåja, jag är hyfsat nöjd med träningen och en ny är inbokad till måndag, sedan får jag ta ett litet hoppbreak till fölis har kommit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0