Summering och nya mål

Året lider mot sitt slut och det är dax att sumera.
 
Mina mål för 2012 så som jag skrev dem inför detta året var följande:

Lilla skall gå premie. I fall det blir i vår eller i höst är för tidigt att säga. Men prema skall hon. Lite beroende på hur hon verkar kommer planen att kunna ändras.
Mitt drömscenario ser ut så här:
Uppträning och premie i början av juni. Sommarlov för Lilla och sedan kval till hösten. Tvåårslopp är inget jag siktar på.
 
Lilla har verkligen infriat de mål jag hade satt upp. Inte riktigt enligt min drömtidsplan men inte långt därifrån heller. Vad månde det bli av en sådan liten fantastisk häst?

Hisan och jag skall starta LA med minst 60%. Och vi skall bli stabila på 1.20. Kanske blir det någon mer start i fälttävlan men fokus kommer att ligga på hoppningen.
 
Hisans mål nådde vi inte riktigt upptill till. Vi var nära 60% på sista programridningen, men nära skjuter ingen hare. Men visst blev vi stabilare på 1.20 frånsett alla starter där jag trillade av. För jag trillade av massor i år. 
Vi startade i två fälttävlan och lyckades kvala till 100 klassen. Men det skall vi inte starta än på ett tag. 
 

Vad blir då våra mål för 2013?
 

Lilla skall köras in med "vanlig" vagn och skolas i kördressyr. Hon skall också bli stabil i formen under sadel och lära sig grunderna i dressyr. 
Vi tränar också vidare på ovalen och ser vart det leder. Jag har inte bråttom att starta henne i lopp. Men troligast kommer hon till start under 2013. 
 
Hisan och jag skall traggla vidare på 1.20. Att sätta upp 1.30 som mål vågar jag inte, men vi får nosa på höjden på träning. Målet i 1.20 är felfria rundor. Jag skall heller inte trilla av så mycket. 
I dressyren vill jag klara de där 60% i LA. Vi får traggla på med det också. 
I fälttävlan vill vi vässa våra resultat i debutant. Framför allt är det dressyren som skall vässas. Ett bra resultat där är avgörande för hur resten skall bli. 
 
Men mitt främsta mål är nog att kunna fokusera lika mycket på båda hästarna. Först då kan det bli bra. 

Kommentarer
Postat av: Rebecca Joli

Ni är så duktiga! Tror 2013 kommer bli ett kanonår, ska bli kul att följa er!

Svar: Det hoppas jag med.
Ulrika Lönnqvist

2012-12-28 @ 21:57:06
URL: http://www.jolisporthorses.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0