Två dagar

Igår flyttade jag hästarna till årets sommaruppstallning. Två stall bort med större hage. Hästarna var nöjda och glada med att få gå i större hage. Men tyckte att det var lite jobbigt när Hisan skulle ut och ridas. Normalt sett tycker de ju att det inte är någon fara att bli lämnade ensamma men nu blev det lite väl bra med mycket nytt på en gång. 
Båda stimmade lite men det la sig fort. 
 
 
Hisan reds igår och hade besök av massören Göran idag. Han var mycket fin i musklerna men hade roterat lite i bäckenet och satt lite fast i korset. Precis som jag misstänkte och det är säkerligen anledninge till att jag inte tycker att han musklar sig så fort som han borde med den ridningen han får just nu. 
 
Nu bygger vi vidare. 
 
Lilla gick ett kort jobb idag bara för att släppa ut lite energi och kolla av läget inför helgen. Det har blivit varmare nu så hon blev lite svettig under utrustningen.
Jag provade de nya skydden i skarpt läge idag. Hon blev rätt varm under dem. Troligtvis beror det mest på värmen.
 
Jag har även skaffat distansstigbyglar som skall invigas till helgen. De ser helt gigantiska ut och kanske inte kan beskrivas som supersnygga. Men klarar jag mig ifrån värk under fötter, i rygg och knän så må det vara hänt. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0