Dagsljus

Idag var huvudvärken tillbaka.. jag som trodde att jag hade kommit ut på andra sidan förkylningen. Jag slutade därför jobba redan till lunch. Jag har lite komp att ta ut så det var därför.
I och med att jag kom iväg i dagsljus passade jag på att dra nytta av det och hinna med stallet innan det blev helt bäckmörkt.
Jag red rundan i Skrylle. Hisan var superpigg. Nu har jag dragit ner på havren så jag misstänker att piggheten beror lite på att jag är ute så lite med honom i skogen. Hade det bara varitfler timmar av dagsljus så hade det inte blivit så. Och så är jag ju hyfsat bekväm av mig nu när det finns en belyst utebana.
Hisan sköte sig i övrigt bra, lite för pigg bara för att det skulle vara helt 100. Vi var ute i 30 minuter vilket var å tok för kort tid med det var vad jag orkade.

Jag hann med att hämta hem släpet idag också. Väggen är svetsad och balken som var böjd undertill är fastskruvad med en bult i golet.



Hisan har också fått en mjuk mellanvägg och en ny såkallad sparkskiva på väggen på den sidan han står. Nu är 1/3 av släpet färdigt invändligt... Resten får vänta till sommaren då jag kan måla jälv och till jag har fyllt på plånboken med mera kapital.



Nu får vi bara hålla tummarna för att den lille hästen börjar gilla släpet mera. Han kommer att förses med öronproppar inför nästa resa. Dessutom tror jag att jag skall lasta honom uppe på vägen så att han slipper lutningen och den skarpa svängen ut från infarten till en början i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0