På bättringsvägen

Jag börjar må lite bättre redan. Hostan har lugnat sig och gårdagens vila fick huvudvärken att släppa. Idag har jag efter jobbet till och med känt mig pigg nog att rida.
I morgon skall jag nog ringa Uffe och kolla när det passar att jag går ut med Hingsten och så skall jag se till att få hem mitt släp. Någon programridningsträning blir det dock inte för min del. Det kommer jag inte att orka för det första och så skall jag faktiskt på konsert med Ladytron på kvällen i Malmö...

Dagens ridpass blev tillsammans med tränade islandshästar. Det verkar som om Hisan har kommit över sin värsta skräck nu. Han kunde ha en lite töltande skimmen nära sig utan att han reagerade nämnvärt... duktigt av den lilla busen.
Idag var dessutom en sådan där dag som det finns för få av. Hisan var superfin. Lite protester fick vi i början från hans håll, sedan blev han bara så där härlig som bara han kan bli i bland. Som Jessica kommenterade innan så har Hisan faktiskt varit på ett strålade mysigt humör denna veckan. Han har kunnat stå och mysa, lägger huvudet på min axel och bara gosar. På sistonne har han inte varit alls mottaglig för sådant så det är härligt att det har vänt.
Protesterna under ridningen var inte så allvarliga, utan snarare snabbt övergående. Det är som om han testar lite och han kan slippa. Han låtsas att han blir rädd i två steg för att sedan komma till jobb direkt. Jag tar inte så allvarligt på det.
Efter att Lindah lossade bogen har det verkligen blivit skillnad. Det är faktiskt möjligt att roten till allt dåligt humör satt där... den måste ju ha hindrat honom massor och att jag sedan har gått på honom att han skall jobba ändå kan ju inte direkt främja bra humör.

Sådär ja, nu har jag svamlat klart. Det är hur som härligt att ha en Hisan på myshumör att åka ut till efter jobbet. ;)

Kommentarer
Postat av: Djurjouren

Jag tror nog att det ar en kombination av att jag lossnade bogen och att du larde dig RIDA bogen. Ni hadetillsammans latit spanningen bli stor och ingen av er vagade angripa projektet. Det ar skitbra att du rider igenom hans protester, det ar da det liksom tar.Ska bli kul att se nasta gang.

2008-12-05 @ 09:32:34
Postat av: Ullis

Målet är ju att han inte skall protestera alls... men han har ju åsikter om det mesta.

2008-12-05 @ 12:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0