Nationaldagen

Igår skrittade jag en kort runda på Lilla uppsuttet. Så fin hon har blivit. Det är flera månader sedan sist jag satt på henne. Hon har värkligen fått en helt annan balans i sig självt nu, den kommer hon att behöva när det skall gå ännu fortare i lopp fram över. Och det behöver gå fortare för att hon skall ha en chans.
Vi får jobba vidare på den där balansen.
 
Idag har jag först varit inne på Jägersro och ridit Yoyo.
Sedan har jag joggat Lilla en kort runda. I morgon tänkte jag mig att hon skulle gå ett lite tuffare jogg-jobb hemma igen.
Sedan hade jag nog behövt ge henne ett jobb på banan igen på söndag. Vi får se hur det faller sig.
 
 
Hisan och jag har varit uppe hos Tord och hoppat i eftermiddag.
Han var super på hinder om än lite trögstartad. Det har varit en supervarm dag idag vilket är underbart. Men varesig jag eller Hisan är riktigt vana vid att jobba i den här temperaturen så det behövs lite aklimatisering.
Dessutom har Hisan satt en bra mycket kraftigare sommarpäls i år än vad han brukar. Han fäller igen nu så han har väl insett att det blev lite tokigt.
Vi hoppade en liten banan med snäva svängar och Hisan var på hugget. Hindren låg på 1.15 ungefär.
Han kändes fin så det bådar gott.
 
Jag skall ta mig en funderare på hur jag skall lägg upp tävlingarna framöver. Min planering gick ju inte riktigt som tänkt i och med regn och hälta och så.
Det är inte för Hisans del jag skall fundera för han har inte tappat i princip något. Det är för min skull, det är min hjärna som skall hänga med. ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0