Long time no inlägg

Många dagar sedan jag uppdaterade något nu. 
 
Måndag och tisdag var jag i Berlin med jobbet. Det var helt galet fint väder där nere. Jag älskar värme så jag stortrivdes med det.
 
Hästarna vilade ju så klart inte för att jag var borta. Eller Hisan hade planerad vila i måndags och trimmades i tisdags. Lilla vilade helt men det var planerat att hon skulle få ta igen sig efter distansritten. 
 
I går fyllde jag år och då fick båda vila. Jag var ute och pysslade med hästarna en sväng. 
 
Idag däremot har det inte vilats något på hästfronten. Tyvärr har vädret varit vedervärdigt men det är bara att gilla läget.
 
Först var jag nere i Falsterbo och köpte lite saker som jag har funderat på ett tag. 
 
 
Jag är nöjd med vad jag hittade. Min för året något snäva budget hölls också.
 
Lilla fick en kortare uteritt i kväll då jag bara kände på hennes form. Jag tänker mig att köra ett tuffare pass i vagn med henne i morgon.
 
Hisan trimmades i Warren-Haistings. Det är voltigetävlingar på Flyinge nu så det kändes inte riktigt rätt att rida på melonbanan mitt ibland allt. 
 
Båda hästarna spänner sig en hel del när de rids på hemmaplan just nu. De skriker fortfarande efter varandra när jag är ute. Men trots att de är spända så fokuserar de på uppgiften. Hoppas att de kan koppla av snart. Det är ju inte så många veckor tills vi flyttar hem igen men jag hoppas att de coolar lite långt innan dess. Normalt sett bryr de ju sig inte alls om att den ene är kvar i stallet när den andra är iväg och jobbar. 
 

Kommentarer
Postat av: Rosanna

Men åh vilket fint schabrak det bruna med rosa kant var =) Är det ett Equifashion?

Svar: Ja så heter det nog. Det är från italienarna som brukar stå på mässorna och säljer schabrak inklusive brodyr du vet.
Ulrika Lönnqvist

2015-08-31 @ 19:38:37
URL: http://kattmedpistol.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0