Möta våren

I flera års tid har jag haft en tanke att åka söder ut när våren börjar komma här hemma för att möta den i full blom. I år hade jag ett par dagar i Paris med jobbet just under den här tiden. Så måndag till onsdag lämnade jag Sverige och fick känna på ett par dagars varmare väder med mer utslaget. Våren hade kommit till Paris men det är ett par veckor kvar till den står i full blom även där nere. Underbara eftermiddagar efter jobb hur som. 
 
 
Hästarna fick ledigt från mig ett par dagar, eller var det kanske tvärt om... jag fick ledigt från dem. ;)
Mina medhjälpare red och tog hand om dem medan jag roade mig med andra äventyr.  
 
Torsdagen den 16 mars var jag tillbaka i vanliga rutiner igen. Hoppträning med Hisan stod på schemat. Jag tyckte till en början att Hisan kändes lite tyngre i sitt framsteg vilket skulle kunna härledas till sulorna som adderar lite vikt och det är han inte van vid. Det uppvägdes i och för sig av en pigg och glad Hisan som hoppade villigt och med bjudning. Hindret med regnbågen i var 1,05 högt i vart fall. Det kändes större där och då mot hur det ser ut på film. Jag måste verkligen komma över det där med höjd-nojan. Framförallt när Hisan hoppar som han gjorde på träningen. 
 
 
Lilla vilade.
 
Fredagen den 17 mars fick båda vila och jag höll tidig fredag hemma. 
 
Lördagen den 18 mars åkte jag med Lilla till Vomb. Vi hade beslutat att ta en lite längre runda som avstämning inför den kommande tävlingsstarten i mars. Det blev 3,2 mil med en medelhastighet på 12,2km/h. Stundtals lång vi på upp emot 20km/h. Detta trots regn hela rundan. Lilla känndes otroligt stark och var väldigt pigg hela vägen. Så ett bra kvitto på formen med andra ord. Nu växlar vi ner lite inför tävlingen. 
 
Hisan reds ut en kort tur hemma. Han var pigg och fin. Jag var däremot bra öm i hela kroppen... Det känns framför allt på Hisan då han, stor som han är kräver aktiv ridning hela tiden. Bra träning för mig hur som. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0