Lilla Lena

Idag har jag endast ridit på Lena.

Vi har jobbat vidare med böjning av bålen. Jobbigt tycker den lilla svarta men samtidigt känner jag att hon börjar få häng på det nu. Då är det bara att jobba vidare.

Jag skulle vilja skritta henne i vagn en massa för att bli av med hennes mage lite skonsamt. Tyvärr kan jag inte göra det i hagen där jag rider nu. Det är dessutom så nära förestående att jag skall skilja dem nu att jag inte vill krångla mer än nödvändligt. Långsam trav i vagn skulle också kunna vara bra har jag fått för mig.

Jag travade också på en volt med två pinnar som hon fick lyfta på benen över. Cavaletti övningar skulle jag också vilja roa mig med med henne men det får också vänta.

Vi har fortfarande hyfsat varmt här dagtid. Jag gillar att lita av sommaren hänger kvar. Hästarna har ändå börjat sätta päls och Lena verkar vilja göra det ordentligt i år. Hon är redan täckad för att inte få ont i ryggen vid regn men det spelar ju ingen roll för pälsen. Svettig blev hon i vart fall efter vår lilla och lugna tur. Jag får nog tänka på att lämna in skären till klippmaskinen på slipning hyfsat snart.
Jag undrar vad lilla Lena kommer att tycka om det tilltaget... klippt har hon knappast varit förr i sitt liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0