Hopplöst

Det där med osäkerhet eller självsäkerhet kan verkligen ställas på sin spets när det kommer till hoppning. Det blir än mer tydligt då att man är ett team, hästen och ryttaren.

Förra helgens tävling gick ju inget bra. Men det borde ju inte spela så stor roll tycker man. Men igår satt det kvar i oss. Jag kände efter lite för mycket och Hisan med. Nästan direkt märktes att samspelet inte var på topp.

Vi stannade och stannade och kastade oss undan från flera hinder i sista minuten. 

Det kändes som om jag var nära att ge upp, hoppa av och bara lägga mig ner och tjuta just där och då i ridhuset.

Men på något sett jag lyckades ta mig samman och ta fighten med honom. Jag är ganska envis när det väl kommer till kritan. Men det är Hisan också allt som oftast.

Vi avslutade i vart fall passet med att hoppa en kort bana på 1.10 med omhoppningssvängar med den positiva inställning till hinder som jag är van vid att Hisan har.

Det var alltså så långt i från en bra träning som man kan komma. Men det var lärorikt för oss båda tror jag. Nya tag nästa vecka helt enkelt... och tänka positivt är det vi skall göra.

Idag fick Hisan vila.

Jag kände mig extra sliten efter den här arbetsveckan. Jag kan inte sätta fingret på varför men så är det ibland.

Jag skulle nog ha låtit båda hästarna vila men det var soligt och trevligt så jag kunde inte låta bli att köra Lilla en sväng (travade lilla rundan). Jag brukar ju skriva att jag har ett leende på läpparna när jag sitter där bakom henne för hon är så underbar att jobba med. Och det var nog precis det jag behövde idag. Fina Lilla <3

Stormigt

Oj vad det blåser när nere.
Trots det har jag varit ute och kört Lilla efter devisen att vi inte kan välja väder när vi sedan skall tävla, så det är lika bra att vi tränar på galet dåligt väder redan nu.
Som vanligt var det inga bekymmer för henne utan hon var lika cool som vanligt. Vi provade att köra på rakbanan idag. Tre vändor i maklig trav.
Vi skall skaffa ett par gamascher (travbenskydd till bakbenen) till helgen sedan skall vi försöka oss på att gasa lite mer.

För Hisans del kändes det inte aktuellt att trotsa stormen och rida ute... risken var väl då att vi skulle virvla bort tillsammans mitt i en brall. ;)
I stället blev det ridhuset. Vi hann knappt in där förrän tjejen som red där inne kom fram och frågade om inte det där var hästen efter Duty Time som hon sett på SM. :D

Så nu har Hisan träffat sin halvbror som hon hade. En stor ljusbrun valack som var jämgammal med Hisan och också hoppade.

Jag fick ett ryck idag och anmälde oss till en LA:3 i maj. Så nu får vi träna på lite.
Formen satt idag efter uppvärmningen. Stabila övergångar, skänkelvikning och nedsittningen i trav. Vi hade lite bekymmer med den förvända galoppen då det skallrade så i dörrarna när det blåste att Hisans koncentration försvann och vi for iväg. Det var dock inget som inte gick att rätta till direkt igen.

Jag är supernöjd med dagens träning.


I vårsolens glans

Vilken kväll... jag är helt lyrisk, och så mycket jag har hunnit med att göra.

Först kom hovslagaren och pysslade om bådas fötter. Lilla fortsätter att uppföra sig kanon vid skoning vilket jag är supernöjd med.

Sedan blev det årspremiär för Lilla på årundan. Den är inte framkomlig stora delar av året och var det knappt nu heller men det gick. Vi var ute och skrittade i 50 minuter i kvällsolen. Allt annat än skritt hade inneburit att jag hade studsat ur vagnen kan jag meddela...


 
Sedan var det Hisans tur att göra årspremiär.
För hans del var det i Warren-Haistings. Jag älskar att rida där och Hisan är alltid så lugn och harmonisk.
Jag har inte hunnit med att trimma där än i år då jag har valt att träna Lilla i det lilla dagsljus som vi har haft att utnyttja tidigare och därför har vi varit förpassade till ridhusen. Just nu är jag så trött på ridhusridning så det är rent ut sagt löjligt så att jag hann med att rida Hisan ute i kväll var verkligen den kick jag behövde just nu.

Passet blev inte helt genom fokuserat från min sida då jag var så glad att äntligen kunna rida där. Det blev mest galopp i alla möjliga varianter. Snabb, samlad, förvänd... You name it.

Dessutom hann jag klart i stallet precis när det skymde helt... vilken vardagslyx.

Igår vilade Lilla och Hisan reds men inte av mig. Jag var hemma och städade bårt vintern från balkongen.

Helgen som gått

Tävlingen igår gick inte alls som planerat.

Hisan var helt ur gängorna och ville inte hoppa alls så vi strök oss från 1.20 klassen.

Lillas vagn är lagad och hon skrittade i lördags. Idag har vi varit inne på Jägersro men det flöt inte på för henne heller.

Högst troligt är det den hösilagebal som vi haft sedan i torsdags som är boven. Eller jag hoppas på det. Den byts nu ut och så får vi se om det släpper igen för både Hisan och Lilla har tränat så himla bra fram till nu.

Jag har i vart fall ett vårprojekt. Det är att fixa till en sulky till Lilla som jag har fått tag på. Jag har vilda idéer om hur den eventuellt skall målas. :)

Långa anridningar...

Jag gillar inte sådana. Då hinner jag tänka för mycket och tappa drivet i galoppen. Jag måste därför öva mer på det.

I torsdags var det hoppträning. Det var två veckor sedan sist, hua.

Vi hoppade en övning med långa och korta anridningar och slutligen skulle vi hoppa en linje med tre hinder uppställda snätt på medellinjen med tre språng mellan. Just på den linjen fick vi 4, 4 första gången. Andra gången fick vi till det perfekt.

Hisan hoppade bra och jag hade kvar mitt förtroende för honom. När det däremot kom till att rida an mot ett hinder med lång anridning blev jag som vanligt allt för passiv och galoppen blev därefter. I de lägena bangar Hisan alltd för han känner inte att han har stöd av mig, vilket är helt rätt. Jag sviker ju faktiskt honom då.

Igår var det sedvanlig fredagsvila för hästarna. Lilla hade behövt gå men jag hade inte fått ordning på däcket med punkan. Det lyckades jag inte med i morse heller så nu är det inlämnat på en cykelvekstad.

Nu skall det taggas inför dagens tävlingstart. Håll tummarna för oss. :)

Materialfel

Igår åkte jag ut till stallet för att spika fast Hisans ena sko som hade lossnat i ena sida och glappade. Jag lämnade honom med en rejält sittande sko.

Idag hittade jag en Hisan med två glappande skor... jag verkligen avskyr dessa skor med sidokappor. Det är inte första gången de beter sig så här.
Jag blev sur och drog av dessa och satt på en äldre variant med tåkappa.
Nu får vi bara hoppas att dessa får bli sittande och att hovslagaren kan komma hyfsat snart och sko om honom. Det är nämligen inte rikigt dax än...

Därefter åkte jag ut en sväng med Lilla i vagn. Ungefär när vi hade kommit halva vägen började det låta konstigt och inte förrän en bra tag senare förstog jag att det var ena däcket som lät och vi hade fått punka. Nu är däcket hemma så att jag kan laga det.

Lilla uppförde sig som vanligt bra. Hon var pigg som bara den idag.

Därefter blev det ridning för Hisans del.
Jag var väldigt oinspirerard när jag kom in i ridhuset. Som tur var hade någon lämnat en travbomsserie framme. Den räddade mig eftersom jag kunde göra en lite "bana" som jag kunde rida.
Halt på ett bestämt ställe, galopp från halt, från skitt, trav över bommarna, genom hörnet med den livsfarliga kottkärran. Förvandgalopp och öppna.

Hisan lossnade superbra och blev så där fin som jag vet att han kan men inte alltid visar.

Han är i en otrolig form just nu.
Till helgen blir det tävling för oss igen. Vi skall till Dagstorp och 1.20 är det tanken att vi skall hoppa. Men först blir det hoppträning i morgon.

En bra start på veckan

Igår blev det dryga 30 minuters skritt för Lilla i vagn.

Hon var mycket pigg och tyckte att skall vi inte springa? Det brukar vi ju. Men inte den här gången. Det är viktigt att kunna skritta också, och det kan vi.

Skritt är många gånger underskattat dessutom. Planen är att lägga in minst två skrittpass i veckan och då gärna en timmes skritt. Just nu orkar jag faktiskt inte mer än en halvtimme. Det blir så kallt att sitta still i vagnen. Jag måste helt enkelt satsa på varmare stallkläder till nästa vinter för då kommer det att behöva skrittas än mer.

Lilla skötte sig precis som vanligt med bravur och klev på bra på slak töm. En ren fröjd som vanligt med andra ord.

Hisan fick vila. I stället fick han en grundlig omgång med gummiskrapan för det är inte lite som han fäller. Skönt tyckte han men lite kittligt också. Men något slut för buspojkens fällande blev det ju inte... päls överallt minst sagt.

Idag är det jag som fått vila men Hisan har fått bli riden ändå.


Stil i terräng

Då var årets terrrängdebut avklarad.

Åh vad nöjd jag är med Hisan idag. Han gick prickfritt och vi hade så kul ute på banan.

Jag har varit med och ordna tävlingen så jag startade tidigt med att hjäpa till på banan. Även Fredrik fick ställa upp och vara tidtagare.

Efter en banvisning till häst då Hisan fick spana in vissa nya hinder som han aldrig sett förut så bar det av.

Det bästa med dagens ritt var att jag kände att mitt självförtroede var tillbaka igen. Jag kände mig säker och vågade lita på Hisan fullt ut. Då ställer han upp till 100% och trots lite tvekan på den nya björkoxern hoppade han den suveränt. Resultatet blev en superritt och vi fick jättefint betyg på sits och ritt av domarna.
Men min vana trogen blev ritten lite långsam så totalt sett var vi inte ens i närheten av att placera oss. Framför allt var det vägen mellan hinder 5 och 6 där jag tappade mest tid och kanske hade en snävare väg räckt.
Men det viktigaste uppfyllde vi. Vi hade roligt. :D

Här kommer min ritt och betygen finns med på slutet.No more mister grumpy

... i vart fall under den här pälsfällningen. Det tycks ha släppt nu och i stället är det herr piggelin som möter en i stallet.
Är det inte det ena så är det det andra. ;)

Uteritt idag då det var Hingstvisning på Flyinge och fullt ös överallt.

Jag testade årundan för jag var nyfiken på att se om det skulle kunna gå att komma fram där med vagn. Plus att det är kul att variera sig. Vi har inte varit där sedan i höstas för det har varit översvämmat.

Nu var det inte helt framkomligt heller men på god väg. Och så var det farligt där också... det är det alltid. Så spänd Hisan galopperade på stället alternativt tvarnitade halva vägen.

När vi väl kommit till slutet på sträckan vid ån blev han så avslappnad så... knashäst.

Vi provade att skutta över ett par hinder för att kolla av inför morgondagens tävling, vi har ju inte hoppat terräng sedan i höstas. Och så gick vi genom vattnet.

Positiv bushäst med andra ord. Wish us luck tomorrow!

Träningsrapport

Det har hunnit gå ganska många dagar utan bloggande nu. Anledningen till detta är att jag inte har varit i stallet utan iväg med jobbet på konferens. Det är trevligt att få lite avbrott i vardagen ibland. Men när man kommer tillbaka är det bara att köra på förfullt för att komma ifatt.

Lilla fick vila onsdag och torsdag men igår var jag ute på en kort jogg med henne.
Jag har ökat upp hennes havre nu när hon tränar mer och i kombination med att våren är här spritter det massor i henne. Öronen spetsade, hon kvastar med svansen och bus i blicken. Nu är hon ju en sådan fantastisk liten häst att buset är väldigt moderat i mängd och mest lockar till skratt så det är ingen fara.

De som nu inte har koll på vad hästen gör när den kvastar så är det travspråk för "arabsvans". Svansen står rätt ut som en kvast... as simple as that. ;)

Idag har vi varit inne på Jägersro och gått samma distans som förra veckan med den skillnaden att vi nu lade in lite ruscher på raksträckorna på milen. Lilla travade på som bara den. 4 ruscher blev det. På den sista blev hon lite trött och inte lika snärtig i traven men det är ju inte så konstigt. Fina Lilla söthästen.
Hon travar på så fint så och jag behöver bara driva lite. Än går det inte så fort men det är nu vi börjar att leka fram farten.
Som sällskap idag fick Lilla den rutinerade Blixtra som visade hur det skulle gå till.

Hisan fick vila igår men har gått både onsdag och torsdag. Snart blir det hans tur att få komma ut en sväng. I morgon blir det tävling för hans del.

Energi

Ljummen kväll i kväll och jag riktigt känner hur energin återvänder vilket är härligt. Jag har gått på tomgång ett tag nu.
Varesig jag eller Hisan gillar när det är kallt, det är bara motigt. Idag kände jag verkligen skillnaden för oss båda.

Lilla hann jag precis köra en halvtimme i skymningen. Det blev dryga 4km.
Söta hästen uppförde sig som vanligt prickfritt. Det är en fröjd att vara ute med henne. Jag kan inte sluta le.

Hisan fick gå i ridhuset då det hade hunnit mörkna med för första gången på bra länge orkade jag rida ordentligt. Oj vad tokigt det låter men det blir mest bara motion och underhållsridning när jag inte orkar.

Nu lossnade han fint och vi lyckades till och med göra byten med både fram och bak samtidigt precis där jag gav hjälpen. Det är minsann inte fy skam. ;D

Nu kommer jag åka bort med jobbet i två dagar men när jag återvänder så hoppas jag att vi kan hålla den här energinivån och kan ladda ordentligt inför helgens tävling.

Måndagsmöte

Ingen träning för hästarna idag.

I stället har jag vigt kvällen åt planeringsmöte inför helgens stundande stilterräng som ordnas av min klubb och just fälttävlanssektionen där jag har valt att engagera mig. Vaffals undrar ni???

Men fälttävlansfolket är mycket trevligt och jag känner mig väl mottagen även om jag är en rookie utan dess like. Dessutom är det kul att rida en och annan tävling. Det kommer dock att bli sparsamt med sådana för mig i år. Jag siktar på kanske två eller tre starter. Den som är spikad är årets hemmatävling i början av augusti men sedan får vi se. Först blir det stilterräng. Det är en för året ny form som kommer från Tyskland där det rids massor.

Ritten som bara går i terrängen bedöms av domare som poängstätter de olika momenten. Det kommer bli roligt även om jag inte är någon stilryttare alls. Dessutom är det trevligt att det är en bra mycket kortare form av tävling än när alla tre moment ingår.

Så helgen vigs åt terräng och så lite träning av Lilla förstås.


Nu är våren här

Idag har jag sett blad på kaprifolrankor i skogen. Det ni, det betyder vår!

Igår var Emmy med ute i stallet och vi hade en trevlig runda ute där Lilla tog i och stampade så hårt hon kunde i alla vattenpölar som var stora nog som vi körde genom så att jag blev helt lerig. De lite mindre hoppade hon över... gulle... men hon skall inte hoppa och landa i galopp.

Det har varit SM på Flyinge och tävling i Granelundshallen hela helgen så det har varit fullt ös där med massor av folk. Vi höll oss därför så mycket ifrån som möjligt.

Idag har jag varit iväg med hästarna hela dagen. Först var jag inne på Jägers med Lilla som gjorde ett kanonjobb på 1 mil på milen och slingan. Hennes inställning är fantastisk.

Nu på eftermiddagen har jag varit nere i Blentarp med Hisan och ridit med Skuttelin. Hisan gillade omgivningarna där nere och det gjorde jag också. Superunderlag med sandvägar i skog och fina vyer. Inte en brall eller något bus från Hisan utan han var bara följsam och fin. Underbart <3

Liten blir större

När vi var inne på Jägersro för ett par veckor sedan fastnade Lilla på bild. Här kommer den.


foto: Olivia Dobos

Visst börjar hon bli stor lilla gullehästen? <3

Årsdebuten

Rent resultatmässigt hade det ju kunnat gå bättre. Men jag satsade, men det gick inte rikigt enligt plan.

Vi vaknade upp till ett helt vitt landskap här nere idag vilket inte känns direkt positivt.
Den största anledningen till att jag valde årets tävlingsdebut i mars var just att slippa snön. Men tju fick jag, big time. Bara en sådan sak lixom.

Framhoppningen var kaos, men bättre än på senaste pay & jumpen då det var katastrof. Tältet skapade inga problem alls, tur att vi kollade in det kvällen innan.
Hisan hoppade bra med gott tryck och jag kände mig lugn och säker på mig själv.

Jag vet inte om det är speciellt för SM eller om det är något nytt som skall komma mer men stöden på framhoppningen hade tydliga höjdmarkeringar utsatta. Suveränt där det minst sagt är varierande höjder på framhoppningarna annars. Det lugnade mina stackars nerver massor. ;)

Inne på banan började vi bra men en sväng som jag hade planerat för att vinna tid mot hinder 5 (Bedömning A:0) blev inte riktigt som jag tänkt och vi rev grovt. Mot 6:an bjöd Hisan på hindret bredvid och när jag försökte styra upp det kom vi så i botten att han omöjligt kunde hoppa av. Dumt av mig att inte guida honom bättre på banan. Helt mitt fel.

I svängen till sista hindret tittade Hisan till lite på blommorna vilket gjorde att vi vinglade lite och rev det också.

Ingen höjdarrunda direkt med andra ord men det kändes ändå positivt.

Jag saknar rutin och det märks när vi kommer upp i höjd. Så även om det känns som om vi är mer än redo att vara på 1.15-1.20 nu gör det stort utslag när jag shablar till det.
Mitt mål är ju att vara stabil på 1.20-1.25 (kanske 1.30) i år och det käns som om vi kommer att kunna det.
Jag kan känna mig trygg och jag kan lita på Hisan. Han hoppar suveränt och han kliver över de här höjderna.
Nu skall bara jag hålla ihop det också… det är det som är det svåra.

Nya tag helt enkelt.
Terräng nästa helg och sedan blir det tävling med två klasser. Jag kan bara inte bestämma mig för om jag skall rida 1.10-1.15 då eller om jag skall rida 1.15-1.20… what to do?


Uppladdning - Miljöträning

6km mestadels trav med Lilla idag. Vi var ute i 40 minuter. I morgon skrittar vi igen.

Som vanligt skötte hon sig prickfritt. Gullegumman! <3

Vi mötte en massa andra hästar ute men hon saktade av så snällt och gick förbi helt lugnt.

Någon som inte var helt lugn var Hisan.

Det händer ju grejer överallt på Flyingen nu när det är SM-tävlingar på G. Alltså var det farligt bara att gå runt hörnet på stora ridhuset och Hisan var på väg att packa ner i vattendraget som går där bredvid. Fjanthäst.

I glasridhuset förbereddes det för festligheterna med ett tält och en massa annat. Vi passade på att rida lite där inne för att bekanta oss med allt. Skall det kunna gå att rida/hoppa fram där i morgon är det lika bra att ha sett det innan tänkte jag.I och med att allt ställdes i ordning nu i kväll var det folk som byggde upp stånd inuti tältet så det var minst sagt farligt.
Jag fick sätta ordentligt tryck på Hisan för att han skulle jobba då han blev hyfsat spänd.

Jag lyckades komma till bra ridning ändå och fick Hisan att gå rund och låg förutom när han skvätte iväg för något.
Hyfsad uppladdning med andra ord.

Känslan av lugn i magen infann sig verkligen idag och jag skall ta med den till i morgon för jag behöver rida mycket beslutsamt i morgon. Har jag bara det kommer det att gå fint.

Jag hann även glutta in på banan när vi red förbi utanför ridhuset. Den ser fin ut. Jag är taggad! Nu skall jag bara hålla ihop det också.

Håll tummarna för mig i morgon förmiddag med andra ord. Jag hoppas kunna hitta någon som kan filma vår ritt.

Off

Jag är fruktansvärt opeppad och galet trött för att inte säga helt off.

"Stackars" Hisan fick vila idag för jag pallade inte rida. :(
Nu är det väl ingen fara på taket för han gick igår men jag borde tagga inför tävlingen och det är ju aldrig fel med en genomjobbad häst då. Fast det är en dag i morgon också. Men då skall jag hinna med allt finputs innan tävlingen också dessutom. Plus träning av Lilla efter jobbet... inte alls stressigt... och det lär aldrig bli sent.

Jag orkade med en 30 minuters skrittrunda med Lilla (3km) vilket i princip var 0 ansträning för mig givetvis men ändå. Lilla skrittade på mycket positivt och jag fokuserade på att hon skulle skritta med mycket energi och långa kliv. Vi gjorde dessutom ett par snäva svängar i körhindret längst bort på slingan. Kul tyckte Lilla. Vi får nog satsa på lite körning parallellt med travet när hon bli gammal nog.

Men det var nog stressen för att hinna ut och iväg innan det mörknade som tog knäcken på mig i kombination med att det är rått och kallt ute. Minusgrader så fort solen gått ner igen, och temperaturen orkade inte upp men än till max två grader idag mitt på dagen.

Hisan fick alltså hålla till godo med rykt. Halva Hisan låg på stallgången efteråt, han fäller som jag vet inte vad.

Tävlings planering

Jag får inte ihop min planering alls. Det finns inte tävlingar som passar oss alls nu verkar det som. Och när det finns ligger alla på samma helg. Mög!
Dessutom är inte alla propositioner ute än heller. Frustrerande till max!

Fast jag tror nog mest att jag ser detta som ett problem eftersom jag börjat bli lite nervös inför torsdagens årsdebut. Alltså är det övergående.

Dessutom beror fortsatt planering ganska mycket på hur den här tävlingen känd och det går ju inte att veta i förväg.

Så dilemma med andra ord! Jag vill ha en plan!


Jägersrodag igen

Idag blev det Jägers igen med Lilla. 3 varv på slingan. GPS:n i mobilen verkar ha fått något spel för kartan visar fågelvägen... annars borde vi ha kört ca 5,5km.

Nästa vecka är vi nog mogna för 4 varv.

Jag planerar att skritta henne för vagn ytterligare två pass i veckan. Hoppas att min planering går ihop. Jag räknar kallt med att hinna ut innan det mörknar nämligen.

Vi verkar ha fått ordning på hur vi skall bete oss i duschspiltan sedan sist också. Idag gick det hur bra som hellst att stå rättvänd och låta sig bil spolad utan att ens trampa runt.

Hon fick även åka själv med lilla luckan nere på släpet vilket också gick superbra. Lilla är så go. <3

Hisan fick gå galoppjobb idag. 1,5 varv på galoppbanan i mycket moderat fart åt varje håll blev det.

Underlaget är tokkasst. Ömsom hårt, ömsom djupt.

Det var ändå jobbigt och Hisan visade tydligt att han blev trött. Däför skrittade vi en lång stund innan vi tog ett var åt varje håll på Warren-Haistings också. Lättare underlag och jag kunde be om en luftigare och rundare galopp där.
Hisan var bra i gasen på slutet och ville hoppa och busa. Han gnydde och visade tydligt vad han ville. Jag lyckade på något vis avstyra busfasonerna till ett minimum vilket jag är nöjd med. Min buse. <3

Lite styling inför veckans kommande tävlingsstart fick det också bli. Manen fick bli betydligt kortare. ;)

Lördagstur

Lördagen bjöd på tur hemma med både Hisan och Lilla. Emmy var med ut.

Det är så härligt att kunna vara ute med båda. 6,2km blev turen.

Lilla bjöd på nytt på ett jätteskutt över en vattenpöl. Som hon laddade. Sedan gick det av bara tåget genom resterande pölar. Jag fick proa på henne rejält men hon stod på benen och hade superkul.
Nästa tur hemmavid får nog bli i enbart skritt tror jag.

Efter ridningen snofsades Hisan upp med knoppar i manen och full tävlingsutstyrsel för att fotas. Det skall bli spännade att se bilderna sedan.

Torsdagens hoppning

Det har redan hunnit att bli lördag vilket gör att det är hög tid att avhandla torsdagens aktiviteter på bloggen.

Igår var det i vanlig ordning vila för hästarna för övrigt.

Torsdagens övning var att kunna öka och minska galoppen på olika linjer men samtidigt behålla rytmen.

För att föröka tydliggöra detta har jag dagen till ära fixat en liten skiss. Jag är ju ingen fena på paint vilket är det program jag valde för att göra min skiss så håll till godo. ;)Vi började med att under framridningen jobba med att öka och minska volten i galopp. När vi sedan började hoppa var det med fokus att hela tiden kunna komma in på den lilla volten i samlad galopp direkt efter språnget.

De linjer vi sedan hoppade var 1: oxer ur sväng, 4 språng räcke och tre språng räcke. 2: räcke in, 4 språng oxer och 4 språng räcke.

Detta varierades till olika banor. I linje 1 var avstånden lite trängre och i linje 2 åt det långa hållet.

Hisan svarde fint på övningen och från att ha varit lite platt i galoppen i framridningen blev han mycket hungrig på hinder och hoppade som bara den men mycket bjudning.

Hindren låg på max 1.10 denna gången.

RSS 2.0