Stormigt

Oj vad det blåser när nere.
Trots det har jag varit ute och kört Lilla efter devisen att vi inte kan välja väder när vi sedan skall tävla, så det är lika bra att vi tränar på galet dåligt väder redan nu.
Som vanligt var det inga bekymmer för henne utan hon var lika cool som vanligt. Vi provade att köra på rakbanan idag. Tre vändor i maklig trav.
Vi skall skaffa ett par gamascher (travbenskydd till bakbenen) till helgen sedan skall vi försöka oss på att gasa lite mer.

För Hisans del kändes det inte aktuellt att trotsa stormen och rida ute... risken var väl då att vi skulle virvla bort tillsammans mitt i en brall. ;)
I stället blev det ridhuset. Vi hann knappt in där förrän tjejen som red där inne kom fram och frågade om inte det där var hästen efter Duty Time som hon sett på SM. :D

Så nu har Hisan träffat sin halvbror som hon hade. En stor ljusbrun valack som var jämgammal med Hisan och också hoppade.

Jag fick ett ryck idag och anmälde oss till en LA:3 i maj. Så nu får vi träna på lite.
Formen satt idag efter uppvärmningen. Stabila övergångar, skänkelvikning och nedsittningen i trav. Vi hade lite bekymmer med den förvända galoppen då det skallrade så i dörrarna när det blåste att Hisans koncentration försvann och vi for iväg. Det var dock inget som inte gick att rätta till direkt igen.

Jag är supernöjd med dagens träning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0