Träningsrapport

Det har hunnit gå ganska många dagar utan bloggande nu. Anledningen till detta är att jag inte har varit i stallet utan iväg med jobbet på konferens. Det är trevligt att få lite avbrott i vardagen ibland. Men när man kommer tillbaka är det bara att köra på förfullt för att komma ifatt.

Lilla fick vila onsdag och torsdag men igår var jag ute på en kort jogg med henne.
Jag har ökat upp hennes havre nu när hon tränar mer och i kombination med att våren är här spritter det massor i henne. Öronen spetsade, hon kvastar med svansen och bus i blicken. Nu är hon ju en sådan fantastisk liten häst att buset är väldigt moderat i mängd och mest lockar till skratt så det är ingen fara.

De som nu inte har koll på vad hästen gör när den kvastar så är det travspråk för "arabsvans". Svansen står rätt ut som en kvast... as simple as that. ;)

Idag har vi varit inne på Jägersro och gått samma distans som förra veckan med den skillnaden att vi nu lade in lite ruscher på raksträckorna på milen. Lilla travade på som bara den. 4 ruscher blev det. På den sista blev hon lite trött och inte lika snärtig i traven men det är ju inte så konstigt. Fina Lilla söthästen.
Hon travar på så fint så och jag behöver bara driva lite. Än går det inte så fort men det är nu vi börjar att leka fram farten.
Som sällskap idag fick Lilla den rutinerade Blixtra som visade hur det skulle gå till.

Hisan fick vila igår men har gått både onsdag och torsdag. Snart blir det hans tur att få komma ut en sväng. I morgon blir det tävling för hans del.

Kommentarer
Postat av: Celie

Är det stilterrängen ni ska på imorgon? :)SV: Öronen är bara spetsade när det kan tänkas finnas mat inblandat. Resten av bilderna på kameran består av "Ärtan äter", "ärtan dricker", "ärtan surar på hagkompisen", "ärtan skiter", "ärtan luktar på bajshög" = bilder jag aldrig lär få några fotograferingspris för ;)

2012-03-17 @ 14:51:23
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0