Off

Jag är fruktansvärt opeppad och galet trött för att inte säga helt off.

"Stackars" Hisan fick vila idag för jag pallade inte rida. :(
Nu är det väl ingen fara på taket för han gick igår men jag borde tagga inför tävlingen och det är ju aldrig fel med en genomjobbad häst då. Fast det är en dag i morgon också. Men då skall jag hinna med allt finputs innan tävlingen också dessutom. Plus träning av Lilla efter jobbet... inte alls stressigt... och det lär aldrig bli sent.

Jag orkade med en 30 minuters skrittrunda med Lilla (3km) vilket i princip var 0 ansträning för mig givetvis men ändå. Lilla skrittade på mycket positivt och jag fokuserade på att hon skulle skritta med mycket energi och långa kliv. Vi gjorde dessutom ett par snäva svängar i körhindret längst bort på slingan. Kul tyckte Lilla. Vi får nog satsa på lite körning parallellt med travet när hon bli gammal nog.

Men det var nog stressen för att hinna ut och iväg innan det mörknade som tog knäcken på mig i kombination med att det är rått och kallt ute. Minusgrader så fort solen gått ner igen, och temperaturen orkade inte upp men än till max två grader idag mitt på dagen.

Hisan fick alltså hålla till godo med rykt. Halva Hisan låg på stallgången efteråt, han fäller som jag vet inte vad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0