Nu lackar det mot jul

... och det innebär att tiden bara springer iväg.

För att inte bara skriva superlånga inlägg varje gång skall jag dela upp det lite denna gången.

I onsdags tog medryttaren hand om Lilla och Hisan. jag roade mig i stället med att köra häst inne på Jägers.

Det var en för mig okänd häst som jag hade fått låna för att kunna rädda licensen och för att ta det där förargliga sista loppet som jag har haft hängade efter mig.

Det var en stor valack med det underbara namnet Will Leva som jag fick låna.

Just när det gäller trav och sulky och stora hästar är det lite speciellt. När man sitter där bakom och nära rumpan är det bra maffigt. ;)
Wille var mycket trevlig. Han var väl skolad och mycket snäll.
Jag fick spår 4 och normalt sett med en så stor häst skulle det ha varit lite problematiskt men inte med Wille. Jag fick prata lite med honom i volten så att han tog det lugnt sedan vände han runt på en femöring och var på rätt plats varje gång i alla provstarterna. I loppet valde jag att gå i ryggar och hamnade i tredje par invändligt. Det var ett mycket dåligt läge, framför allt då loppet gick superlångsamt till en början. Vi satt alltså där vi satt. :)

Just när det gäller utbildningslopp är det lite strunt samma om man blir instängd då det ändå inte skall vara någon körning på slutet och i och med att jag inte kände hästen så var det en bra position ändå.

Loppet blev godkänt och vi räknade ut att om jag plockar ut licensen före årsskiftet klarar jag mig. Annars har jag tre nya lopp som måste köras efter månadsskiftet.

Provet skrivs alltså på tisdag. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0