Debut på stora banan

Igår var det Jägers igen för hela slanten.

Lilla gick sitt första riktiga jobb på stora banan i hop med Hula. Vi provade på att volta i rygg. Hon gick iväg lugnt och jag lät henne gå lugnt genom första doseringen för att se hur hon tog den. Hon skötte sig prickfritt men på första målrakan, vi gick 2140m, blev jag lite ivrig och lät henne dra iväg lite för fort så det blev en galopp. Hon ställde sig fort och tavade på resterande bit jättefint.

Jag är så nöjd med henne. Nu skall vi träna där för att få in vanan med dosering och allt där inne.

Jag red även lite snabbt på milen med Yoyo. Så kul det var, det var evigheter sedan jag red snabbt senast. Takterna sitter i men musklerna är ett minne blott. Jag var helt slut efter 1600m och då hade jag ändå längre läder än jag brukar just i förebyggande syfte. ;)

Hisan fick ett lösgörande pass i ridhuset inför dagens dressyrtävling. Han var jättefin precis som han brukar efter att ha fått galoppera av sig i skogen.

Kanske var det ingen jättebra idé att rida monté dagen före en dressyrtävling... mina ben är nämligen åt spaghettihållet just nu. Men skam den som ger sig och att ha kul är det viktigaste.

Nu väntar jag på att mina tävlingskläder som jag hade glömt att tvätta skall hinna torka så att jag kan åka iväg till tävlingen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0