Vikten av att kunna stå still

Jägersträning idag för Lilla igen och idag fick vi sällskap av Hula Hula på milen. Jättebra för hon behöver det sällskapet.

Jag har haft min klocka inne för lagning men det visade sig att det skulle bli billigare att köpa en ny än att laga den så nu är jag utan ett tag tills jag hunnit köpa en. Suck, säger jag bara.

Jag köpte ju ett huvudlag till Lilla på tradera där jag fick med ett tredelat bett. Jag har haft det på henne och hon verkar inte bry sig nämnvärt i fall det är två eller tredelat vilket är super. Det var det små små ringar på det här nya, mycket mindre än på mitt tidigare. De är båda travbett med halfcheek.

Nu lyckades tydligen tömmen fastna i pinnen på något mysko vis när jag skrittade ner till milebanan på slaka tömmar.
När jag kortade tömmarna och travade lite sakta kändes Lilla skum som tusan, stel i ena sidan och irriterad som bara den.
Jag kunde ana att ringen stod rätt ut på ena sidan när jag försökte titta fram mot hennes huvud. Det är inte allt för enkelt att se allt där framme när man sitter bakom rumpan på hästen.

Men snäll som Lilla är stannade hon när jag bad henne och stod blick stilla när jag hoppade ur vagen nere på banan och rättade till utrustningen.

Hon är så fantastisk, så klok fast hon är så ung. Man måste bara älska henne. ♥

Hon sprang fullväg på ett mycket bra sätt idag helt utan drivning på en 43-tid. Hon tog tag i grejerna och ökade allt eftersom. Med bara lite drivning kommer hon att gå de tider hon behöver.

Hisan har vilat, det blir hans dag i morgon då det står hoppning på schemat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0