Selprovning och lite annat

Idag kunde jag äntligen hämta Lillas nya sele. Jag fick ju hem den i storlek full först men den blev helt galet stor så jag fick byta den till cob. Kanske var det lite överdrivet av mig att tro att hon kunde ha full men måtten var inte så lätta för mig som inte har provat ut selar förr att förstå. Men nu blev det nog rätt. Då är det bara giggen som jag drömmer om som saknas. 

Lilla och jag var även en sväng i skolridhuset och tömkörde. Hon utvecklas massor och även om jag tömkör sällan ser jag stor skillnad från gång till gång. Små korta stunder går hon precis som hon skall nu. 

Jag byter var mycket på henne och gör volter och serpentiner. Även lite övergångar mellan skritt och trav även om vi mest skrittar. 

Hisan gick också ett pass i ridhuset. Jag red igenom LA:3 med honom för jag skall kanske rida det som programridning till helgen. Jag har bara inte bestämt mig för om jag vill det eller inte än. 

Hisan var superfin idag. Jag försökte filma men vi var mest utanför bild så det blev inte mycket att ha. Här är en hyfsad screenshot i vart fall även om den är suddig. 

I morgon ska vi rida pay & jump i stora ridhuset. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0