Start #2

Då har vi testat att åka till Halmstad då.
 
Resan upp tog två timmar och det var inte direkt lätt att hitta till banan. I programmet stod där ingen adress och GPS:n valde att skicka mig helt fel när jag hade knappat in adressen som fanns på hitta.se.
 
Som tur var fick jag hjälp av snälla vänner som kunde guida mig rätt per telefon.
 
Banan var jättetrevlig och Lilla fann sig till ro direkt i boxen.
 
Värmningen fungerade super och Lilla kändes jättefin.
 
I loppet hade vi ett snävt spår, nummer 5 och jag koncentrerade mig på att hon skulle vara lugn och gå iväg bra. Vilket hon också gjorde. Vi var inte med i tätstiden i starten men det var planerat. Jag låg sedan i ryggar och var med fram till näst sista sväng och hade planerat att gå med i ryggarna där för att få så bra position som möjligt. Det grusades dock i näst sista sväng då vi trängdes ut (prejades) av ett annat ekipage. Efter det kom vi efter och när vi försökte gå ikapp igen blev det för tuft. Anledningen var att tempot skruvades upp till 14 där framme och det kan inte Lilla gå.
I sista svängen gav hon upp och drog sig utåt. När jag försökte styra ner och driva henne lite så rullade hon över i galopp.

Hon kändes ändå fin och det var synd att det blev som det blev. Det bra var ändå att hon var med så länge som hon var och gick bra i stänket bakom de andra. Hon voltade även kanon vilket inte riktigt alla andra i loppet lyckades med.
Vi hade precis den där kontakten jag önskade i loppet. Hon tog mina förhållningar och drivningar (ända till sista sväng då, men det var jag som var plump).
 
Jag är oavsett nöjd med Lilla. Det var inte hennes fel att hon blev trängd och jag är säker på att hon har gått framåt med även detta loppet.
 
Innan jag anmäler till nästa lopp skall jag ta en funderare på hur vi skall lägga upp det framöver.
 
Så här långt är jag 100% säker på att vi skall ta ett par mysdagar då hon bara skall få mycket uppmärksamhet hemma i lugn och ro och sedan kommer massören i nästa vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0