Jägersro

Jag kom ju inte iväg i helgen så det fick bli en tur in till Jägersro igår i stället. 
 
Det blev en sen kväll eftersom det tar rätt lång tid att bara åka. 
 
Lilla fick trava två och ett halvt varv på slingan som uppvärmning. Sedan gav vi oss på rakbanan. Den är typ dubbelt så lång som den vi har hemma. 
 
Först kollade vi in läget och sedan så körde vi tre snabba intervaller. Eller att de var tre var väl en sanning med modifikation. 50, 25 och 20 klockade jag dem på. Sedan travade vi av på slingan och skrittade tillbaka till stallet.
Min plan är att öka på antalet intervaller för varje gång vi åker in. Det är ju inget vidare att köra helt slut på henne första gången. Det skall vara kul ju. Dessutom har vi varit i från länge nu så jag vill vara försiktig.
 
Hon kändes pigg och fin men framför allt jämn. Jag hade ett jämt stöd på båda tömmarna och när hon gick i 20-fart balanserade hon det själv. Jag hade bara ett lätt, lätt stöd i tömmarna. Jag hade inte heller käk på utan körde med samma utrustning som hemma. 
 
Det et var rätt ödsligt på Jägers och i stallarna så här på en torsdagskväll. Det är tur att Lilla är så lätt att ha med att göra så att det går att åka iväg så där med henne själv och träna. 
 
Lite ensamt kanske
 
Fint väder var det 
 
Hisan vilade igår.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0