En liten fundering

Jag har spenderat kvällen efter jobb i soffan idag. Alltså har jag haft lite tid på mig att fundera. 
 
Det här med att jag fryser så mycket, det måste ju gå att få ordning på. Alltså jag är väldigt frusen så just den biten kommer ju inte att förändras men igår när jag red kände jag mig stel och blev liksom inte varm i musklerna. 
 
Hisan blir också kall i sådant här väder och han behöver längre uppvärmning vilket känns logiskt. Min uppvärmning är ju typ obefintlig förutom stallfixet så som mockning och rykt är det inte riktigt något jag gör. Jag kom då och tänka på en period då jag red på Loppans ridskola i Läckeby utanför Kalmar. Loppan tyckte då att vi värmde upp för lite (och hon hade rätt). Vi fick därför börja varje lektion med att hälften av oss höll i hästar och andra halvan sprang två varv runt ridhuset i full ridutstyrsel (inte värsta anpassade joggingkläderna med andra ord). Helt dumt var det ju så klart inte utan kanske något jag borde börja med igen.
Jag borde ju i vart fall få upp värmen, och flåset. 
 
Hur många tror att typ alla på Flyinge kommer tycka att jag är totalt galen om jag kutar ett eller två varv runt ridhuset med Hisan på släp innan jag hoppar upp och börjar rida?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0