Morgonträning

Idag har jag tagit ledigt för att kunna träna Lilla. En liten miss i min planering var ju att det är V86 på Jägersro idag. Jag hade nämligen tänkt köra henne på stora banan. Men så blev det ju inte, den är alltid stängd på tävlingsdagar.
Nu börjar ju inte tävlingarna förrän halv sju i kväll så jag passade på att träna henne ändå. Det fick bli slingan och intervaller igen. 
 
Idag var det vårkänsla igen. Över fem plusgrader och lite, lite sol som tittade fram stundtals. Att temperaturen var lite högre var perfekt för jag frös inte alls om fingrarna som sist vilket var fantastiskt skönt.
 
Lilla är väldigt taggad nu och ligger på som bara den på slingan och går som ett skållat troll i intervallerna. Jag ser förbättring i henne från varje jobb hon går. Hon går fortfarande i långvagnen så jag förväntar mig en stor förttring när hon får gå i sulky bara för att vagnen blir lättare och bättre att springa i. Men jag tror inte att min rygg är riktigt redo för sulky, och det passar bättre med den andra vagnen på slingan dessutom. 
 
 
 
På lördag skall vi in igen och då skall jag prova henne på stora banan. Det kommer att bli spännande. Tror dock att jag skall köra på det andra bettet för säkerhets skull.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0