Jägersrodag

Gårdagen påbörjades tidigt i stallet. Jag red ut Hisan i den friska morgonen. Det blev en galopp nere vid Kävlingeån. Han börjar sätta en massa vinterpäls nu. Men eftersom vi inte rider inne i ridhus än så har jag inte heller klippt. Jag funderar dock på om det inte är dags eftersom jag planerar att åka på lite pay&jumps inomhus de kommande veckorna. Eftersom jag dessutom har hämtat de tvättade täckena så är det kanske dagens uppgift. Vi får se.
 
Lilla och jag åkte sedan i till Jägersro och Cissi en sväng. Vi skulle köra ett lugnt jobb på stora banan i hop med hennes tvååring. Då Lilla dels har varit ifrån det länge plus att hon är "distansskodd" med tunga skor och sulor runt om så var det inte läge med några snabbare farter. Hästarna gick full distans på ett fint sätt i 30-fart. Det fanns massor kvar i Lilla (allt annat hade varit katastrof) och tanken var att hon skulle känna sig stark som tusan efter jobbet. Jag tror att hon uppskattade att få sällskapet på banan också. 
 
Jag passade också på att jogga en av Cissis hästar tillsammans med henne på slingan. Det är alltid kul att köra lite andra hästar. Hästen jag körde var också en kändis som jag inte har kört tidigare men jag har sett henne sedan föl då hon är född på samma ställe som Lilla.
 
Gårdagen sammanfattad i bild. Hisan spanar på svanar nere vid ån, Lilla selad och klar för att köra ut i stallet och Salander och jag på väg ut till slingan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0