Det är vår i luften

Idag var det en härlig kväll med sol och fågelkvitter, möjligen var det lite köldslaget.

Lillebror joggades 10 varv på travbanan. Han är sjukt pigg nu och pullar som bara den. Han lyckades få av sig käken på det tredje varvet och sprang och slog med huvudet varje gång jag påtalade för honom att det faktiskt var en jogging tur som vi var ute på. Han passade lite när han blev för ivrig. Det skall bli kul att se vad han går för nu när han är så fräsch.

Red den korta rundan i Skylleskogen med Hisan. Han hade verkligen vårkänslor och slog rekord i hur många monster han kunde upptäcka vid sidan av vägen. Borta vid andra bommen hande någon lagt upp en gren som hinder på ca 60cm... den gick inte att motstå. Hisan tyckte först att: Nämen här skall det inte vara något, och trodde att grenen också var ett hemskt troll. Sedan hoppade han den utan problem. Det var länge sedan vi tog några skutt nu så det skall bli kul med hoppträning i morgon. Det var tur att han fick komma ut på en sådan "monster-runda" idag för då är han nog mer fokuserad i morgon. ;)

Lena fick sin pedikyr och hon verkar ha klarat loppet i går utan allt för stora men. Det bådar gott inför kommande starter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0