Lena gjorde just en Lena

Då var det dax för start igen. Leo och Lena startade i loppen efter varandra. Mycket stressigt måste jag säga.
Leo var först ut och han värmde hemma. Nicklas fick order om att köra ett helt varv med honom vid provstarten så att den "lille" kunde titta sig omkring och inte hoppa i loppet för gula stolpar eller annat dösdfarligt. Leo gick ett bra lopp invändligt och slutade 6:a. Lilla Leo blir bara starkare och starkare för varje start och han sänker sitt rekord. Denna gången sprang han på 18,8.

När Leo hade kommit in i stallet var det dax för syrran att gå ut.

Lena var hetare än vanligt att värma. Sprang och galopperade när det gick långsamt för att sedan springa iväg i bländande trav när hon fick. Tog förhållningar lite sämre än varligt. (Dax för ett dressyrpass kanske?) Kändes bra i övrigt.
När starten gick så var hon direkt i ledningen, hon släpte inte trots att hon blev utmanad. Fösta 500 gick i 10-fart, vilket är tokigt snabbt om hon skall stå hem, och det gjorde hon inte. Hon slutade precis som brorsan på en 6:e plats efter att ha stannat av alldeles på upploppet. Det är något som båda Kronoborgs systrarna har gemensamt, de funkar dåligt i ledningen...
Kontentan av starten är att om hon fortfarande är hel efteråt så är det ju ett styrkebesked att hon efter alla skador har blivit placerad i två lopp i rad med två veckors mellanrum.

Hisan och Lillebror spenderade dagen i godanro i hagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0