Taggad?

Skrittade Lillebror i vagn idag igen. Avslutade med lite trav. Han var grymt taggad. Något måste ha stört honom i slutet av förra veckan när han var hängig. Misstänker att det var någon vajsing med magen. Det verkar hur som ha gått över. Han är rolig att köra när han är så fin. Lite till långsam träning till så är det nog snart dax att köra lite fortare med honom.

Red Hisan i hagen men det är lite trångt där. Hela övre delen är för knagglig för att rida på så kvar blir en volt i nedre delen. Bytte snabbt hagen mot travbanan som ger mycket bättre förutsättning för ordentlig ridning även om det hade varit bra med lite böjt spår...
Hisan spände sig lite i början med så fort vi kom till bortre lång där vi brukar jobba så slappnade han av och jobbade kanon. Jag testade ett nytt "dressyrbett" dvs ett helt vanligt tvådelat. Hisan har ju tidigare visat att han gillar det bättre än tredelat. Mycket bättre tycker jag även om han när han inte koncentrerar sig fortfarande gapar och fibblar med bettet.

Avslutade kvällen med att packa inför morgondagen och styla damerna. ;) De ståtar nu båda med en fläta fram och en bak och utredda snygga svansar. I morgon bär det av från stallet vid 6.00. Håll tummarna för att båda får pengar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0